resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan İntikam dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde ölüm vardı!

Beren Saat ve Nejat İşler'in başrolünü paylaştığı İntikam dizisinde Emre ile Yağmur'un nikahı öncesinde Selen son kozunu oynar. Derin'in aklını karıştıran Selen onu Yağmur'a karşı doldurur ve birlikte hareket etmeye ikna eder.

Selen, Yağmur'un intikam kutusunu bulur ve ne yapmak istediğini öğrenir. Yağmur, Selen'in engellemek için nikahı ertelemeyi düşünür fakat başarılı olamaz.

Selen, Emre'yi vurmayı ve suçu Yağmur'un üstüne atmayı planlar. Selen'in bu planını öğrenen Derin son anda Selen'i atlatarak kaçar ve Rüzgar'ın yanına gider.

Yağmur'un kendisi için Rüzgar'la konuştuğunu öğrenen Derin, ona yardım etmek için nişanın yapıldığı Arsoy'ların evine gitti.

 

Selen'in planlarını bozmak isteyen Derin geç kalmıştır. Derin'in ardından ona yardım etmek isteyen Rüzgar'da eve gider. Rüzgar, eve vardığında silah sesi duyar ve sesin geldiği yere doğru gider.

 

Emre'nin kanlar içinde yerde gören Rüzgar, Derin'i de onun yanında görür. Derin, Emre'yi vurmadığını söyler ve Rüzgar Emre'nin ölmediğini anlayaınca onu insanların bulabileceği bir yere götürür.
[reklam]
Cemre ile Barış hava almak için bahçeye çıktıklarında Emre'nin kanlı bedeni ile karşılaşırlar. Emre vurulmuştur ama ölmemiştir, ama Selen bahçenin diğer ucunda kanlar içinde yerde yatmaktadır.

Selen'i Emre mi vurdu yoksa başka birisi mi? bu soru sevilen dizinin ilerleyen bölümlerinde cevap bulacak

ÖLEREK DİZİDEN AYRILDI

İntikam dizisinde Selen karakterini canlandıran Seda Demir ölerek diziye veda etmiş oldu. Güzel oyuncu İntikam dizisine sonradan dahil olmuştu.

 

 

İNTİKAM'da nişan günü ortadan kaybolan Emre, korulukta vuruluyor! Ya Selen? O anları izle!

 

ARAP KADINLARI HANGİ TÜRK DİZİ YILDIZINA BENZEMEK İSTİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin