İntikam'da şıklık yarışı var!

Kanal D'nin sevilen dizisi İntikam'ın yeni bölümüne, nikah masasına 2. kez oturmaya hazırlanan Şahika (Arzu Gamze Kılınç) ve Haldun’un (Zafer Algöz) düğünü damgasını vuracak.

resim yok
23 Ekim 2013 - 15:55
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi İntikam'ın yeni bölümüne, nikah masasına 2. kez oturmaya hazırlanan Şahika (Arzu Gamze Kılınç) ve Haldun'un (Zafer Algöz) düğünü damgasını vuracak.

 

ŞIKLIK YARIŞI

İstanbul Pelikan Hill’de gerçekleşen çekimlerde dizideki tüm oyuncular kıyafet ve takıları ile birbirleriyle adeta şıklık yarışındaydılar.

 

Sytlingini Hafize ve Seda Çeliktürk'ün yaptığı sahnede Yağmur (Beren Saat) Gucci elbise, Şahika (Arzu Gamze Kılınç) Özlem Süer'in, Aslı (Zeynep Özder) Gamze Saraçoğlu'nun düğün için özel tasarladıkları elbiselerle Dicle ise ( Beyza Şekerci) Davetcokelbisemyok'dan seçilen Bcbg Maxazria gece kıyafeti ile göz kamaştırdırlar.

 

BİNLERCE DOLARLIK MÜCEVHERLER

Gece boyunca rekabette olan Ali Sülen (Alican Yücesoy) ve Emre Arsoy (Mert Fırat)’ın takım elbiseleri Beymen Collection, Hakan Eren (Engin Hepileri) ise özel olarak dikilen Milord Style House takımı ile davetin en gözde ismi oldu.

 

Beren Saat'in yaklaşık 5 Bin Dolar değerindeki mücevherleri Bee Goddess, Arzu Gamze Kılınç, Zeynep Özder ve Beyza Şekerci’nin toplam 15 Bin Dolar değerindeki takıları ise Lizay Pırlanta imzasını taşıyor.

Dizinin yarın (Perşembe) akşam saat 21.00’de ekrana gelecek bölümünde; Şahika, çok da istekli olmamasına rağmen Haldun’a ikinci kez evet demek için nikah memurunun karşısına geçiyor. Şahika ve Haldun’a bu mutlu günlerinde en büyük sürprizi ise, tüm davetlileri dehşete düşürecek  sinsi bir planı olan Yağmur yapıyor.

 

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Seçkin, Derin’in peşindedir. Aralarındaki gergin konuşmaya Rüzgar da kulak misafiri olur. Derin, Yağmur’dan yardım ister. Hale ise Salih için endişelidir. Telefonunu bir kez daha arayarak mesaj bırakır. 2 gün içinde ona ulaşamazsa emaneti gerekli yere bizzat ulaştıracağını söyler.

 

Arsoylar’da ise düğün telaşı vardır. Zoraki gelin Şahika, gönülsüz de olsa düğününün kusursuz olması için uğraşmaktadır. Yağmur, annesinden yeni bir bilgi öğrenir ve delillerin olduğu hard diski Hakan’a tekrar inceletir. İkili karşılarında buzdağının görünmeyen yüzünü bulur. Seçkin ile buluşan Derin, ona Yağmur’un öğrettiklerini söyler. Ancak onu Derin olduğuna ikna ettiğine tam emin olamaz.[reklam]

Rüzgar ise Yağmur ile konuşmaya gelir. Ona Derin ile ilgili şüphelerinden bahseder. Hem Seçkin’den kurtulmak hem de annesini buradan uzaklaştırmak isteyen Yağmur, Ali’den Salih’i vurduğu silahı ister. Ali buna pek yanaşmaz. Ancak bir şartla silahı vermeye razı olur. Dicle'nin Emre ile konuşması Hakan’ın başına büyük dert açar. Ali ile babasını devirme planları yapan Emre, Hakan’ın şirketini de yakın takibe almıştır.

 

Yılın düğünü ise sade ve şık bir törenle yapılır. Düğüne beklenmedik bir isimle katılan Yağmur herkesi şaşırtmayı başarır. Ancak kafasındaki planı engelsiz uygulamaya koyan Yağmur’un Haldun ve Şahika’ya bir sürprizi vardır.

 

Yılın düğünü büyük bir skandala dönüşürken, annesini uzaklaştırma çabaları ise başarısız olur. Peşindeki Ali’yi atlatmayı başaran Hale, Salih’in ona bıraktığı emaneti almaya gider. Ve hiç beklemediği bir şeyle karşı karşıya kalır.

 

 

BEREN SAAT'İN ÖPÜŞME SAHNESİ ÇOK KONUŞULACAK! İŞTE DETAYLAR!

 

Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin