İntikam'da Yağmur'un öldürücü darbesi ve beklenen an!

İntikam'da Yağmur gelinlikler içinde!

resim yok
13 Şubat 2014 - 12:43
Yeni Bölüm

İntikam'da Yağmur gelinlikler içinde!

Emre (Mert Fırat) ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Yağmur’dan (Beren Saat) beklenmedik hamle!


Kanal D'nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Arzu Gamze Kılınç, Zafer Algöz, Alican Yücesoy, Engin Hepileri ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştıkları sevilen dizisi 'İntikam' adım adım finale yaklaşıyor.

 

İNTİKAM YOLUNDA SONA DOĞRU!

Çıktığı intikam yolunda sona yaklaşan Yağmur, Arsoylar’a unutamayacakları bir düğün planlıyor.

Emre ile nikah masasına oturacağı büyük günde, Şahika ve Haldun'a öldürücü hamlesini yapmak isteyen Yağmur, Ali (Alican Yücesoy) ve Hakan’ın (Engin Hepileri) yardımıyla intikamını almaya hazırlanıyor.

 

GELİNLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRACAK

Beren Saat, bu bölüm giyeceği A46 marka gelinlikle de göz kamaştıracak.

İntikam, büyük final öncesi, heyecan dolu yeni bölümüyle 13 Şubat Perşembe saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

 

NELER YAŞANACAK?

İşte yeni bölümdeyaşanacak olaylara kısa bir bakış:[reklam]

Yağmur, öldürücü darbe için düğmeye basıyor Yağmur, Arsoylar’a son darbeyi vurmak için, düğün günü devreye sokacağı bir plan yapıyor.

 

Yağmur, Arsoylar'a son darbeyi vurmak için, düğün günü devreye sokacağı bir plan yapar. Eğer başarırsa, Arsoylar hayatlarının sonuna kadar hapse girecek, Yağmur ise Ali ile beraber uzaklara gidecektir.

 

Şahika ise bu düğüne engel olmak için elindeki tüm kozları kullanmaya kararlıdır. Diğer yandan Haldun, Aslı ve Rüzgar'ın işbirliğini anlar ve Rüzgar için tehlike çanları çalar.

 

Bu duruma engel olmak isteyen Yağmur'un, Rüzgar'a gerçekleri anlatmaktan başka çaresi kalmaz. Ancak Rüzgar'ın gerçeği öğrenmesiyle, düğün için yaptıkları plan tehlikeye girer.

 

 

'İNTİKAM' 43. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin