İntikam'ın düşen reytingleri sonucu ayrılık geldi!

Beren Saat'in başrolünde oynadığı "İntikam"da reytingler git gide düşüyor...

resim yok
07 Ekim 2013 - 14:09
Magazin

Beren Saat'in başrolünde oynadığı 'İntikam'da reytingler git gide düşüyor...

 

FATURA KİME KESİLDİ?

Düşük reytinglerin faturası kime kesildi?...

Beren Saat'in başrolünü oynadığı İntikam dizisi bu sezon geçen yıla göre düşen reytingleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Nejat İşler'in çekimler başlamadan Kanal D CEO'su İrfan Şahin'le görüşüp ayrılmak istediğini söylediği diziye bu sezon yeni oyuncular katılmıştı.

İşler'in yerine Yiğit Özşener ile anlaşan yapım şirketi D Production ayrıca usta oyuncu Tilbe Saran, Alican Yücesoy ve Zeynep Özder'i kadroya dahil etmişti.

Ünlü Amerikan dizisi 'Revenge'in birebir yerli uyarlaması olan İntikam'da bu değişikler bile reytinglerin yükselmesini sağlamadı.

 

BU HAFTADAN İTİBAREN...

Bu nedenle her dizide yaşandığı gibi önce senaryo grubunda değişikliğe gidildi. Dan Dwarkin ve Jay Beattie imzalı senaryoyu ülkemize uyarlayan Meriç Acemi ve Sadık Bigat'ın dizideki görevini bu haftadan itibaren Nuran Evren Şit devraldı.

Şit yaşanan gelişmenin sosyal medyada duyulması üzerine:

"Madem duyuldu doğrusunu yazalım: İntikam dizisinin 27. bölümü itibariyle, ekibimle beraber kalemi devraldık" açıklamasını yaptı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema -TV Bölümü mezunu olan Şit, daha önce "Hanımın Çiftliği" ve "Elveda Rumeli" gibi başarılı dizileri kaleme almıştı.

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesinin yaşadığını öğrenen Yağmur, onu bulmaya çalışır. Annesinin başına her ne geldiyse sorumlusunun Şahika’nın olduğuna inanmaktadır. En azından ne olduğu hakkında bir bilgisi olduğuna emindir. Rüzgar tartışan Derin, bir süre Yağmur’da kalmaya karar verir. Derin’e evini açan Yağmur, Şahika'yı konuşturmak için ondan yardım ister. Zaten Cemre’ye verdikleri Adil Çelik’in günlüğü, Şahika’nın dikkatini yeterince çekmiştir.[reklam]

Aslı'dan şüphelenen Emre, onu yakın takibe alır. Bir fırsat yaratan Emre, Aslı’nın şirketteki bilgisayarını kurcalayarak onu haklı çıkartacak bir bilgiye ulaşır. Haldun ise kendilerini yeniden güvenceye almak için Nurdan Gümüşçü ile buluşur ve onlardan korunma ister. Ancak bu iyiliğin bir bedeli vardır. Derin’i çaya davet eden Şahika ondan günlüğü satmasını ister.

 

Barış’ın bulaştığı hırsızlık yüzünden sıkıntılı günler geçiren Rüzgar’a Hakan’dan beklenmedik bir yardım gelir. Barış’ı bu beladan kurtarmak isteyen Tahsin’le zararını ödemek üzere buluşur. Annesi hakkında istediği bilgiye ulaşmayan Yağmur, Derin’den Şahika’nın bebek için düzenlemek istediği partiyi kabul etmesini ister. İkili ziyaretçi defterindeki imzanın Şahika’nın olduğunu ispatlamaya kararlıdır. Bu arada Derin’in bebeği ile ilgili babalık testinin sonucu da gelmiştir.

 

Ali, Yağmur’a rağmen Hale’nin peşine düşer. Onu Ağabey’in arkadaşı olduğuna ve birlikte çalıştıklarına inandırmaya çalışır. Fakat işler beklediği gibi gelişmez. Hale sandığından daha akıllı bir kadındır. Şahika’yı konuşturmaya çalışan Derin ise bir kaza geçirir. Anne de bebek de büyük tehlikededir.

 

 

İNTİKAM'IN SON HAFTA REYTİNGLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin