resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Başarılı oyuncu Engin Hepileri, samimi açıklamalarda bulundu.

Kanal D'nin sevilen dizisi "İntikam"da sezon finaline doğru tempo giderek yükseliyor.

 

Hepileri'den samimi açıklamalar

Dizinin Hakan'ı Engin Hepileri, heyecanın daha da artacağını söylüyor: "22'nci bölümde büyük bir sürpriz var. Şimdi bütün kast ona hazırlanıyor."

* "İntikam", geniş bir seyirci kitlesine ulaştı ve her hafta izlenme rekorları kırıyor. Sizin için nasıl gidiyor çekimler?

- Güzel gidiyor. Artık sezon finaline yaklaşıyoruz, son iki bölümü çekiyoruz. 22'nci bölümde, büyük bir sürprizle tatile gireceğiz. Şimdi bütün kast ona hazırlanıyor.

* Sezon finaline dair küçük tüyolar alabilir miyiz sizden?

- Veremem! (Gülüyor) O akşam herkesi Kanal D ekranına bekliyoruz.

* "İntikam"da hikâye çok hızlı ilerliyor. Bu durum, oyuncu olarak sizi nasıl etkiliyor?

- Evet, bizim dizide gittikçe hızlanan bir hikâye var. Bunun en güzel tarafı, hem bizi hem de seyirciyi ayakta tutuyor olması. Her hafta yeni bir konuyu işliyoruz, bu da daha keyifli hale getiriyor işi. Rahatsız olduğumuz tek konu, bir bölümü 90 dakika çekiyor olmamız. Onun dışında her şeyden memnunuz.

YAĞMUR EYLEM İNSANI, HAKAN İSE DÜŞÜNCE

* Hakan hep Yağmur'un planlarını uyguluyor. Hiç kendi başına bir şey yapamayacak mı bu adam?

- Tek başına bir şey yapabilecek biri değil Hakan. Aslında deniyor, kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Çok zeki biri, mantık gerektiren her sorunu çözüyor çözmesine, fakat cesaretle ilgili konularda aynı şey söz konusu değil. Yağmur'la ikisi birbirlerini tamamlıyor. Yağmur daha çok eylem insanı, Hakan ise düşünce insanı...
[reklam]
* Hakan dizide çok renkli giyiniyor, siz de onun gibi misiniz günlük yaşamınızda?

- Hayır, ben normal hayatımda renkli giyinen biri değilim. Daha salaş giyinmeyi seviyorum. Set ve tiyatro yüzünden sürekli koşuşturduğumuzdan, rahatlık benim için ön planda.

* Peki biz Hakan’ın aşk yaşadığını görebilecek miyiz?

- Henüz aşk yaşamadı. Yalnızlığın getirdiği bir şeyler oldu ama yaşadıkları aşk değildi. Ama ikinci sezonda hayatında bir kız olacak. Geçmişiyle ilgili de daha çok şey öğreneceğiz. Yani önümüzdeki sezon, biraz daha çalkantılı olacak Hakan için.

"EŞİM BENİM HER ŞEYİM"

* 2,5 yıl önce Ayşe Topçu’yla evlendiniz. Hayranlarınız, eşinizi de merak ediyor. Ne iş yapıyor Ayşe Hanım?

- Art direktör kendisi. Sanata çok düşkündür. Sanatın her dalında eğitim alıyor. Benim Akademi Kenter’deki tiyatro kursuma da katıldı. O sayede tanıştık zaten. Çok iyi anlaştık ve uzun süre flört ettik.

 

* Evlilik nasıl gidiyor peki?

- Çok iyi. Doğru insanla evlendiğiniz zaman evlilik dünyanın en güzel şeyi. Set bitiyor, hemen eve gidiyorum ben. Evimde huzurluyum, mutluyum çünkü. Eşime her şeyimi anlatabiliyorum. Zaten aksi olsaydı, asla evliliği düşünmezdim. Eşim benim her şeyim, hayat arkadaşım.

* Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

 

- Evet, düşünüyoruz. Zamanı gelince o da olacak.

 

 

İNTİKAM DİZİSİNE USTA BİR OYUNCU KONUK OLUYOR! İŞTE DETAYLAR!

 

İNTİKAM 19. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin