resim yok
26 Şubat 2014 - 12:34
Magazin

Sessizce boşandılar!

Tek celsede boşandılar!

Detaylar şöyle:


Son dönemde Kanal D'nin geçtiğimiz hafta final yapan dizisi İntikam'da izlediğimiz Engin Hepileri ile yaklaşık dört yıllık eşi Ayşe Topçu'nun iki hafta önce tek celsede boşandıkları ortaya çıktı.

 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Engin Hepileri ile Ayşe Topçu'nun evliliğinde kriz yaşandığı, ikilinin evlerini ayırdığı haberlerinin aslı ortaya çıktı.

 

ANLAŞMALI BOŞANMA

Çiftin iki hafta önce anlaşmalı olarak boşandığı öğrenildi.

 

TEK CELSEDE

Sorunları altı ay kadar öncesine dayanan, üç ay önce de evlerini ayırma kararı alan çift, yaşadıkları krizi aşamayınca tek celsede yollarını ayırdı.

 

SEBEP: SET SAATLERİ!

Hürriyet'in haberine göre; Hepileri'nin adının, rol aldığı dizide sevgilisini canlandıran Beyza Şekerci ile anılmasıyla ilgili ise;

''Boşanmanın ardında üçüncü bir şahıs yok.

Sadece set saatleri yoğunluğu nedeniyle birbirimize zaman ayıramadık, yıprandık'' açıklaması yapıldı.[reklam]

FİNAL DOPİNGİ

Beren Saat, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı 'İntikam' dizisi bilindiği üzere 44’üncü bölümüyle final yaptı. Amerikan 'Revenge' dizisinin uyarlaması olan 'İntikam' final bölümünde reytingde üst sıralarda yer aldı.

Dizi, Total'de yüzde 5.20 reytingle altıncı olurken AB Grubu'nda yüzde 7.35 reyting alarak üçüncü sırada ekran macerasını bitirdi.

Dizinin final bölümü sosyal medyaya da damgasını vurdu. Dizi 'İntikam final' etiketiyle twitter'de en çok konuşulan yedinci konu oldu.

10 yıldır ekranda olan Beren Saat önceki akşam final bölümüyle dizi sektörüne bir yıl ara vermiş oldu.

 

 

'İNTİKAM'IN FİNAL BÖLÜMÜ REYTİNG DETAYLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin