Invasive romanı FBI dizisi olarak ekranlara uyarlanıyor: Unthinkable

CBS, Unthinkable isminde yeni bir suç draması için geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
14 Ekim 2017 - 13:17
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS'ten yeni bir suç draması için geliştirme çalışmalarına başlandı.

Jerry Bruckheimer Television, MacGyver yürütücü yapımcısı David Slack ve CBS Television Studios ortaklığında hazırlanan "Unthinkable" isimli dizi projesinin detaylarına bakacak olursak;

INVASIVE ROMANI DİZİ OLUYOR!

Yazar ve yürütücü yapımcı olarak David Slack ismini gördüğümüz dizi, Chuck Wendings'in 2016'da yayımlanan Invasive isimli romanından ekranlara uyarlanacak.

17-10/14/david-slack-jerry-bruckheimer.jpg

"UNTHINKABLE" KONUSU

Dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Unthinkable; gelecek senaryoları üzerine kafa yoran ve geleceğe dair önemli öngörülerde bulunan parlak zekalı bir fütüriste odaklanıyor.

Her bir köşedeki tehlikleri görebilmek için eğitim almış kahranımız, alışılmadık biçimde iyimser bir FBI ajanı tarafından işe alınır. Bundan sonra yaklaşmakta olduğunu sadece kendisinin görebildiği tehdit ve tehlikeleri tespit edip çok geç olmadan bunların önüne geçme mücadelesine girişir.

17-10/14/invasive.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Bruckheimer ile birlikte Bruckheimer TV'den Jonathan Littman, KristieAnne Reed ve Tiny Riot Entertainment'tan Jason Egenberg yer alıyor.

Dizinin senaryosunu kaleme alan Slack geçmiş dönemde NBC'nin Law & Order, CBS'nin Person Of Interest ve JBTV'nin arkasında olduğu ABC draması The Forgotten dizilerinde görev yapmıştı.

CBS, geçtiğimiz haftalarda üst düzey yapımcılardan Dick Wolf'un arkasında olduğu bir FBI draması için resmi sezon siparişi vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin