resim yok
02 Şubat 2012 - 00:00

 

Yeni rol için diziden ayrıldı ama...
İşadamı Enver Selim Kurtoğlu'yla olan ilişkisiyle gündemden düşmeyen; nişan haberleriyle magazin sayfalarına konu alan İpek Tuzcuoğlu işsiz kaldı. 'Göç Zamanı'nda oynamak için 'Avrupa Avrupa'dan ayrılan İpek'in rolünü Hatice Şendil kaptı
 
Daha önce iki kez nikah masasına oturan İpek Tuzcuoğlu, işadamı Enver Selim Kurtoğlu'yla nişanlanarak özel yaşamında mutluluğu yakaladı, ancak iş hayatında istikrarı sağlayamadı. TRT'de yayınlanan 'Avrupa Avrupa'dan, Mehmet Aslantuğ'yla 'Göç Zamanı' dizide oynamak için ayrılan Tuzcuoğlu, rolünü Hatice Şendil'e kaptırdı. SHOW TV'de geçen sezon yayınlanan 'Karadağlar' dizisinde başrol oynayan ve ardından herhangi bir projede yer almayan Hatice Şendil'in, özel bir kanalda
ekrana gelecek olan 'Göç Zamanı'nda başrolü oynayacağı kesinleşti. Şendil'e, Mehmet Aslantuğ'un yanı sıra 2011 Best Model birincisi Furkan Palalı da eşlik edecek. Yeni bir projede yer almak için devam ettiği işinden ayrılan Tuzcuoğlu artık işsiz... Hatice Şendil ise yeni rolü için şimdiden sıkı bir çalışma içerisine girdi.
Dizide, Doğu'dan İstanbul burjuvasının içine giren bir anne olan Zehra'nın bilmediği bir cehenneme soktuğu çocuklarının dağılıp gitmesine engel olmak için çırpınış hikayesi anlatılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin