resim yok
25 Şubat 2013 - 00:00

İran’ın Teleradio şirketi Kurtlar Vadisi nedeniyle, Türkiye’ye şikayet mektubu gönderdi.

 

"Tabnak.ir" sitesinin verdiği bilgiye göre, İran Teleradio şirketi, Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında bulunan "Kurtlar Vadisi"nde, gerçeği yansıtmayan anti-İran propagandasının yapılmasına itiraz olarak Radyo-Televizyon Üst Kurumu’na (RTÜK) şikayet dilekçesi gönderdi.

 

Şirketin uluslararası danışmanı Muhammed Hüseyni, şikayet mektubunda: "Bilindiği gibi bu dizinin bazı bölümlerinde İran'ın İstanbul'daki konsolosluğu ve diğer diplomatları hakkında gerçeğe uygun omayan, sevimsiz sahneler sergileniyor. Böyle sahte görüntüler uzun süre boyunca Türkiye nüfusu arasında negatif etkinin oluşmasına ve aynı durumda İran halkının alternatif tepkisine yol açmaktadır. Bu nedenle, dizi ciddi şekilde ve titizlikle incelenmelidir. " ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin