resim yok
30 Nisan 2013 - 00:00

İrem Sak küplere bindi!

 

Sert diyalog

 

Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan komedi dizisi Yalan Dünya'nın güzel oyuncusu İrem Sak, sosyal ağ Twitterdaki takipçisi ile sert bir diyaloga girdi.

 

Teşekkür

Antalya Televizyon Ödülleri törenine Gamze Saraçoğlu imzalı bir elbise ile katılan İrem Sak, Twitterdan ünlü modacıya teşekkür etti.

 

Tepkisi

Twitter'da ‏@closhskirt rumuzlu takipçisinden "Niye teşekkür ediyorsunki geniş olan basenini daha büyük göstermeyi başardığı için mi?" mesajıyla çılgına dönen İrem Sak:

 

"Teşekkür ediyorum çünkü çok değerli bir tasarımcı kendisi. Basen benim problemim. Kilo veririm gider, sen beynine napıcaksın?"diyerek sert bir tepki verdi.

 

İrem Sak kimdir?


İrem Sak (9 Şubat 1986, Sivas), Türk oyuncu. İrem Sak 1986 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi.İrem Sak İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

İrem Sak aynı yıl içerisinde "Dominos Pizza, Garanti Bankası, Coffe Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi.
[reklam]
Ardından 2011 yılında Ali Sunal'ın yönettiği 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Yine de bu program İrem Sak'ın miladı olmuştur, başarılı ve genç oyuncu bu programda kendini kanıtlamıştır.

Çok geçmeden Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı " Yalan Dünya " adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır.

 

2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur.

 

 

YALAN DÜNYA'NIN SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU! İŞTE DETAYLAR!

 

YALAN DÜNYA'da Orçun saçlarından olursa! İşte o anlar!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin