Irmak Ünal, Dolunay dizisine konuk oyuncu olarak katıldı

Yapımcılığını Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın üstlendiği Dolunay dizisine konuk oyuncu olarak kardeşi Irmak Ünal katıldı.

Berfu Özlen
06 Haziran 2017 - 14:15
Gündem

Çekimlerine başlanan yeni dizi Dolunay'a süpriz bir konuk oyuncu katıldı.

İddialı bir yapım

Yapımcılığını Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın yaptığı diziye, Zeynep karakterini canlandıracak olan Irmak Ünal konuk oyuncu olarak katıldı. İki kardeşi bir araya getiren yapım, oyuncu kadrosu ve iddialı konusu ile merak konusu olmaya başladı.

Dizinin afiş çekimlerine de katılan Irmak Ünal, çocuk oyuncu Alihan Türkdemir ile eğlenceli anlar yaşadı. Sette keyifli vakit geçiren ekip, afiş çalışmalarını da tamamladı

Dolunay ismi Sultan'dan

İsmini Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'ın koyduğunu dizi Dolunay'ın başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman var. Tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizi Star TV'De yayınlanacak.

17-06/06/.jpg

Dizinin konusu

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

Dizide kim, kimdir?

Can Yaman (Ferit), Özge Gürel (Nazlı), Hakan Kurtaş (Deniz), Türkü Turan (Alya), Balamir Emren (Engin), Alara Bozbey (Nilüfer), İlayda Akdoğan (Asuman), Berk Yaygın (Tarık), Necip Memili (Hakan), Öznur Serçeler (Fatoş), Yeşim Gül (Leman), Özlem Türay (İkbal), Emre Kentmenoğlu (Bekir), Irmak Ünal (Zeynep), Mert Yavuzcan (Demir), Alihan Türkdemir (Bulut)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin