Iron Fist fragman ve posteri yayınlandı

Netflix'in süper kahraman dizisinden ilk görüntüler...

Volkan Küçükel
22 Temmuz 2016 - 14:53
Yeni Bölüm

Daredevil, Jessica Jones ve yakında ekranlara gelecek Luke Cage'in Netflix'te suçlularla mücadelesine ilerleyen dönemde Iron Fist de katılacak!

IRON FIST'TEN İLK GÖRÜNTÜLER

Ve Netflix, merakla beklenen dizi projelerinden birisi olan Iron Fist için ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Netflix'in Marvel Television ile dördüncü işbirliği olan dizide Game of Thrones'tan tanıdığımız Finn Jones'un hayat verdiği Daniel Rand karakterinin senelerce kayıp olmasının ardından New York'a dönüşüyle birlikte yaşananları izleyeceğiz.

Daniel Rand, inanılmaz kung-fu ustalığı ve yeteneğiyle New York'u kuşatan ve düzeni bozan suç unsurlarına karşı amansız bir mücadele verecek.

Yayınlanan fragmanda öncelikle Daniel'ın trajik geçmişini görürken sonrasında Daniel'ın neye dönüştüğünün ipuçlarını elde ediyoruz. En sonda ise dizinin logosu beliriyor.

İLK POSTER

16-07/22/ironfist640.jpg

Finn Jones'un canlandırdığı Danny Rand'in, kaybettiği her şeyi yeniden kazanmak için bıkıp usanmadan vereceği savaşı yansıtacak dizide Jessica Henwick'i Colleen Wing, David Wenham'ı Harold Meachum, Jessica Stroup'u Joy Meachum ve Tom Pelphrey'i Ward Meachum karakterleriyle izleyeceğiz.

DİZİYİ NE ZAMAN İZLEYEBİLECEĞİZ?

Henüz ne zaman Netflix platformuna geleceği netleşmeyen ancak 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşması beklenen dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşacak.

'IRON FIST' İLK FRAGMAN:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin