Iron Fist'in ilk uzun fragmanı görücüye çıktı!

Netflix'in merakla beklenen Marvel uyarlamalarından Iron Fist'in ilk uzun fragmanı yayınlandı!

Volkan Küçükel
10 Ekim 2016 - 09:30
Magazin

Netflix'in merakla beklenen Marvel uyarlamalarından Iron Fist'in ilk uzun fragmanı yayınlandı!!

IRON FIST'TEN HEYECAN YARATAN FRAGMAN

Hafta sonu New York Comic Con'da oyuncu kadrosu ve teknik kadronun katıldığı panelde diziden ilk görüntüler görücüye çıktı. Yeni tanıtım videosu şaşırtıcı, hayran bırakan görüntüler ve heyecanlandıran dövüş sahneleri içeriyor.

NE ZAMAN İZLEYEBİLECEĞİZ?

Yüksek beklentilerin olduğu süper kahraman dizisinin bölümlerinin 17 Mart 2017'de Netflix abonelerine sunulacağı da duyuruldu.

16-10/10/ironfistpremieredate.jpg

HİKAYESİ

Finn Jones (Daniel Rand), Jessica Henwick (Colleen Wing), David Wenham (Harold Meachum), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum) ve Rosario Dawson (Claire Temple) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizide Finn Jones'un canlandırdığı Daniel Rand'in bir uçak kazası nedeniyle 15 yıldır ölü sanılması ve yıllarca kayıp olmasının ardından New York'a dönüşüyle birlikte yaşananları izleyeceğiz. Daniel Rand, inanılmaz dövüş ustalığı ve yeteneğiyle New York'u kuşatan ve düzeni bozan suç unsurlarına karşı amansız bir mücadele verecek.

Iron Fist, Netflix'in Marvel Television ile yaptığı işbirliğinin dördüncü meyvesi. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist dizileri bize The Defenders'ı da getirecek.

Iron Fist'in ilk sezonu birer saat süreli 13 bölümden oluşacak.

'Marvel's Iron Fist' NYCC Tanıtım Fragmanı (Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin