İsimsizler yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler yeni sezon ne zaman başlıyor? 2. sezonuna başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de katıldı.

Berfu Gürle
13 Ekim 2017 - 10:40
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi geçtiğimiz sezon finali yaptı. Bu sezon merakla beklenen dizi sürprizleriyle döndü İsimsizler yeni sezon ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak?

Yönetmenliğini Emre Konuk ve Osman Kaya'nın yaptığı, Es Film yapımı olan İsimsizler 19. Bölümü ile sezona giriş yapacak.

İsimsizler yeni sezon fragmanı

İsimsizler Oyuncu Kadrosu

Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Bülent Alkış, Çağkan Çulha, Hande Soral, Kayra Şenocak, Musab Ekici'nin bulunduğu İsimsizler dizisine Atsız Karaduman, Osman Wöber, Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık ve Berkan Şal yeni sezonda dahil oldu.

17-10/13/isimsizler-19-bolum-ne-zaman.Jpeg

İsimsizler yeni sezon ne zaman başlıyor?

İsimsizler 2. sezon yeni bölümü 21 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'da seyircisiyle buluşacak.

İsimsizler dizisinin konusu

İsimsizler; Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur. 
Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider. 
İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.
Ayrıca eski TSK mensubu olan "Mete Yarar" da diziye danışmanlık yapan önemli isimlerden yalnızca biri.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin