resim yok
29 Ağustos 2011 - 00:00

 

Kurtlar Vadisi'nin acımasız İskender'i yeni dizide aşk meleği oldu!
'Kurtlar Vadisi' başta olmak üzere birçok filmde canlandırdığı kötü adam rolleriyle ünlenen usta oyuncu Musa Uzunlar, yeni filminde aşk için yardım eli uzatan bir adam
 
'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı acımasız 'İskender' karakteriyle ünlenen Musa Uzunlar; yeni filminde, aşk için yardım elini uzatmaktan çekinmeyen, iyi kalpli bir adam rolünde... Musa Uzunlar, 'Eşruhumun Eşzamanı' isimli filmde ete kemiğe bürünmüş bir 'aşk meleği'ni canlandırıyor. Filmde, tesadüflerle şekillenen aşk hikayeleri işleniyor.
 
ŞUBAT'TA GÖSTERİMDE
Yapımcı ve yönetmenliğini R. Şanal Günseli'nin üstlendiği filmin senaryosunu da Günseli, Işık Elçi Günseli ile birlikte hazırladı. Türkiye'nin ilk 'kuantum filmi' olarak lanse edilen 'Eşruhumun Eşzamanı'nda Musa Uzunlar'ın yanı sıra Aylin Kabasakal, Uğur Çavuşoğlu ve Zeynep Utku gibi deneyimli isimler yer alıyor. Filmin Şubat 2012'de gösterime girmesi bekleniyor.
 
KUANTUM UZMANININ KİTABINDAN SİNEMAYA
'Eşruhumun Eşzamanı'nın yapımcı ve yönetmenliğini Türkiye'de kuantum teknikleri konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan R. Şanal Günseli üstleniyor. Filmle aynı isimli kitabını beyaz perdeye uyarlayan Günseli, pozitif düşünmenin insanın tüm hayatı üzerinde olduğu gibi aşk hayatı üzerinde de etkili olduğu görüşünde. Filmde de bu konu anlatılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin