resim yok
09 Nisan 2013 - 00:00

Star TV'nin sevilen dizisi İşler Güçler bu sezon sonunda ekrana veda edecek.  İşler Güçler'in neden bittiğini başrol oyuncusu Ahmet Kural açıkladı.

İşler Güçler bitiyor

İşler Güçler dizisinin oyuncuları Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever, Cnn Türk'te yayınlanan Burada Laf Çok programına konuk oldular.

İşler Güçler dizisinin bu sezon sonunda biteceğini açıklayan Ahmet Kural, "Bazı şeyleri tadında bırakmak daha güzel. Yapımcı ve Selçuk Aydemir'in birlikte aldığı karar. İşler Güçler'in bitmesi tamamen bizimle alakalı bir durum" dedi.

'DÜĞÜN DERNEK' FİLMİ GELİYOR

Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever dizinin hayranlarına yeni bir film müjdesi de verdi.

 

Çekimler Sivas'ta

İşler Güçler senaristi ve yönetmeni Selçuk Aydemir ve dizi ekibiyle yaz aylarında 'Düğün Dernek' isimli iddialı bir sinema filmi çekeceklerini belirten Ahmet Kural, filmin çekimlerinin de Sivas'ta yapılacağını söyledi.

 Ahmet Kural, Çalgı Çengi 2 filminin ise bu sene çekilmeyeceğini de açıkladı.

 

 

BOOMCU ONUR HAKKINDA HİÇ BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin