resim yok
30 Nisan 2013 - 00:00

Star TV ekranlarında yayınlanan  Modern Muzip Yalanlar sloganıyla yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı, üç oyuncunun yaşam öyküsünü anlatan İşler Güçler dizisi bu hafta yayınlanmayacak.

 

Dizi takipçilerine yine kötü haber

Star TV ekranlarında Salı akşamı Real Madrid - B.Dortmund Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. maçı yayınlanacağı için sevilen dizi İşler Güçler bu hafta yayınlanmayacak.

 

Geçtiğimiz hafta da yoktu

Geçtiğimiz hafta da Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle İşler Güçler ekranlara gelmemişti.

Star TV'nin resmi sitesindeki açıklama şöyle:

''Real Madrid 4 yediysek atmasını da biliriz diyor, B. Dortmund kendini finalde görüyor. Real Madrid - B. Dortmund Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rövanş maçı Salı 21.45'te canlı yayınla Star'da!''

Yayın Günü: 30 Nisan Salı
Yayın Saati: 21.45

 

Ekranlara gelmeyi başarırsa bu sezon final yapacak!

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İşler Güçler dizisinin bu sezon sonunda biteceğini açıklayan Ahmet Kural, "Bazı şeyleri tadında bırakmak daha güzel. Yapımcı ve Selçuk Aydemir'in birlikte aldığı karar. İşler Güçler'in bitmesi tamamen bizimle alakalı bir durum" demişti.

 

Star TV'nin bu akşamki yayın akışı şöyle:

 


 

 

İŞLER GÜÇLER EKİBİNDEN GÜNDEME DAİR İNCE GÖNDERMELER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin