İsmail Demirci'nin eski mesleği şaşırttı!

ATV'nin sevilen dizisi 'Ben Onu Çok Sevdim'de oynayan İsmail Demirci'den açıklamalar...

resim yok
08 Ocak 2014 - 13:48
Röportaj

ATV'nin sevilen dizisi 'Ben Onu Çok Sevdim'de oynayan İsmail Demirci: ''Konservatuvar okumak insana çok şey katıyor. Oyuncu olduktan sonra empati kurmayı öğrendim ve daha iyi biri oldum.''

'Kurtlar Vadisi: Pusu' adlı dizideki rolüyle tanınan İsmail Demirci, 'Ben Onu Çok Sevdim' adlı diziye transfer oldu.

 

Demirci, bilgisayar progamcısı iken nasıl oyuncu olduğunu anlattı...

 

HALK BANA ÜZÜLDÜ

Bugüne kadar neler yaptınız?


Konservatuvara girmeden önce çok başka işler yaptım. Oyuncu olmak gibi bir fikrim yoktu. Ben aslında bilgisayar programcılığı mezunuyum. Halam her geldiğinde "Çalışıyor musun?" diye sorardı. Bir gün ağzımdan "Konservatuvara hazırlanıyorum" lafı çıktı. Beş-altı defa bu yalanı söyleyince kendim de inanmaya başladım. Ailem önce karşı çıktı, sonra onlar da kabul ettiler.

Konservatuvar eğitimi hayatınızda neyi değiştirdi?


Konservatuvar insana çok şey katıyor; farklı düşünmenizi sağlıyor, empati yeteneğiniz artıyor. Oyuncu olduktan sonra daha iyi bir insan olduğumu keşfettim. Çünkü empati durumu gelişiyor.

'Kurtlar Vadisi: Pusu'da rol almanız nasıl oldu?


'Kurtlar Vadisi'nde 'Erkan' karakterini oynuyordum. Halkımızın çok sevdiği 'Memati'yi öldüren kişi olarak diziye girdim. Sonra iyi bir adam olduğum ortaya çıktı. 40 bölüm oynadım. Karakter misyonunu tamamlayınca, ben de diziden ayrıldım. Diziden ölerek ayrılışıma çok üzülenler oldu. Diziden ayrıldığım gün yüzlerce e-posta aldım.

'Ben Onu Çok Sevdim' adlı dizideki rolünüzden bahseder misiniz?


'Ben Onu Çok Sevdim'de 'Adnan Menderes'i kurtarmak isteyen avukat 'Talat Asal'ı oynuyorum. Beni seven izleyicinin bu rolümü de es geçmemesini istiyorum. Haklının yanında olan bir yapım var.[reklam]

'Ben Onu Çok Sevdim'in setine gittiğinizde neler hissettiniz?


Sete ilk gittiğimde ilkokula başlayan çocuk heyecanı duydum. Çünkü hiç tanımadığınız insanlarla bir arada oluyorsunuz. Her seferinde aynı heyecanı yaşamak çok güzel. Devlet memuru olsanız, bu heyecanı yaşayamazsınız.

 

HEDEFİM BEĞENİLEN İŞLER YAPMAK

'70'li yılları yaşamayan biri olarak 'Ben Onu Çok Sevdim' dizisi için nasıl bir araştırma yaptınız?


Sürekli Talat Asal'ın yaşlı halinin videolarını izledim. Senaryonun gerektirdiği şekilde hareket etmeye özen gösterdim. Talat Bey'in yazdığı kitapları okuyarak hazırlandım.

İlk set gününü nasıl geçirdiniz peki?


Benim için biraz zordu. Çünkü 40 bölüm dublajlı bir şekilde seslendirme yaptım. 'Ben Onu Çok Sevdim'de sesli çekim yapıyoruz. Başta çok zorlandım ama artık alıştım. Şimdi her şey yolunda gidiyor.

Oyunculukta belli bir hedefiniz var mı?


Benim hedefim aslında çok basit. İnsanlar, ismimi bir dizi fragmanında veya sinema afişinde gördüğünde, 'Bu adam oynuyorsa, bu film veya dizi izlenir' derse, benim için yeterli. Başka hiçbir amacım yok. Hep başarılı ve farklı işler yapmak niyetindeyim. Bakalım, hayırlısı...

 

 

KEREM ALIŞIK 'BEN ONU ÇOK SEVDİM'İ ANLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin