İstanbullu Gelin 2. bölümde yıldırım nikahı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Neslihan Yeldan'ın paylaştığı İstanbullu Gelin'in yayınlanan 2. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı.

Sibel Karagöl
17 Mart 2017 - 00:55
Yeni Bölüm

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Neslihan Yeldan'ın paylaştığı   İstanbullu Gelin'in yayınlanan 2. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı.

17-03/17/asd.jpg

İstanbullu Gelin'in 2. bölümü, Faruk'un ailesine ve özellikle annesine Süreyya'yı evleneceğim kadın olarak tanıtmasıyla gergin dakikalarla başladı. Esma Sultan ise planlarının bozulmasıyla öfke doludur. 

Faruk ve annesi tartışırken Süreyya bulunduğu durumdan hoşnut olmaz ve temelli gitmek için evden çıkar. Faruk ise sevdiği kadını İstanbul'a giderken bulur ve beraber giderler. İki aşık İstanbul'a gittiklerinde nikah dairesine başvururlar ve yıldırım nikahıyla evlenirler.

17-03/17/evl.jpg

Bu sırada Faruk nikahı için sadece kardeşi Osman'a haber verir. Osman ise Süreyya'dan hoşlanmasına rağmen, mecburen kabul eder. Fakat sadece Osman'ın bilmesi bile haberin tüm konağa yayılmasına sebep olur.

Bu sırada İpek'ten hoşlanan Fikret ise annesinin sadece Faruk'u önemsemesini içerler. Ve öfkesini çalışanlardan çıkarır.

Faruk'a Niyet Fikret'e Kısmet

Düğünden sonra Bursa'ya dönen Süreyya ve Faruk, Esma hanım'ın öfkeli bakışlarıyla karşılaşırlar ve Esma hanım en büyük hamlesini yapar İpek'i gidip kızı Fikret'e ister. İpek ise sadece konağa gelin gitme amacıyla kabul eder. Bu haber ise konakta büyük yankı uyandırır.

Ekranlara hızlı bir giriş yapan İstanbullu Gelin 3. bölümüyle yarın akşam ekranlarda izleyenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin