İstanbullu Gelin gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

İstanbullu Gelin dizinin gerçek bir hikayeye dayandığı ortaya çıktı.

Berfu Özlen
30 Haziran 2017 - 10:45
Gündem

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in olduğu dram dizisi İstanbullu Gelin'in gerçek bir hikayeden uyarlandığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yaparak tatile giren dizinin jenerik klibinde de belirtildiği gibi, konusu yaşanmış bir hikayeden alınmış.

Kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncuoğlu ve Fatih Koyunoğlu gibi isimlerin olduğu İstanbullu Gelin, Faruk ve Süreyya'nın aşk hikayesini ekranlara taşıyor.

Bursa'lı zengin bir ailenin hikayesi

Bursa'nın köklü bir ailesinin başından geçen farklı bir aşk hikayesini konu aldığı için sansasyon yarattı. Bir otobüs firmasının sahibi olan aile ve onları çevreleyen olaylar ile olay olan dizinin orjinal konusunu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu danışanlarının anlattıklarına göre derledi ve kitap olarak bastı. İstanbullu Gelin'in hikayesi böyle açığa çıktı. 

Dizinin konusu

Süreyya İstanbullu ve ailesini kaybetmiş bir kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya'nın mütevazı hayatı zengin bir iş adamı olan Faruk'la tanışmasıyla değişir. Birbirine aşık olan çift hep beraber Bursa'ya Faruk'un annesine tanışmaya gittiklerinde pembe tablo bir anda paramparça olur. Faruk'un annesi hiçbir şart altında Süreyya'yı istememektedir. Faruk için aklında bambaşka planları olan anne, ikilinin aşkına son derece karşı çıkacak ve bu güç çekişmesi konağın temellerini derinden sarsacaktır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin