İstanbullu Gelin'in sezon finali tarihi belli oldu!

Star TV'nin beğenilerek takip edilen dizisi, İstanbullu Gelin, sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Berfu Özlen
29 Mayıs 2017 - 10:20
Gündem

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı, rejisör koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un oturduğu, reytinglerde zirve ortağı dizi İstanbullu Gelin, yaz tatiline giriyor.

16. bölüm ile sezon finali

Aynı zamanda sektördeki bir çok isim yapmış oyuncunun da hocası olan usta tiyatrocu İpek Bilgin'in tartışılmaz oyunculuğu ile beğenilerek takip edilen aşk dizisi İstanbullu Gelin, kısa bir soluklanma için yaz tatiline giriyor. Yapımcılığını O3 medyanın üstlendiği dizi, 16. bölümünün ardından 16 Haziran tarihinde sezon finali yapacak. Çekimleri Bursa ve İstanbul'da olan ve iki şehir arasında ekibi mekik dokuyan dizi, kısa bir soluklanmanın ardından yazın tekrar çekimlere başlayacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncuoğlu ve Fatih Koyunoğlu da ye alıyor.

Dizinin konusu

Annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadır. Hayattaki tek akrabası teyzesi Senem ile birlikte yaşayan Süreyya’nın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ile sonsuza kadar değişir.
Bursa’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Boran ailesi içinse bu aşkı kabullenmek hiç de kolay olmayacaktır. Kocasının ölümüyle 4 oğluyla kalan Esma Sultan’ın en gözde oğlu Faruk için bambaşka hayalleri vardır. Kendine ve köklerine uygun gelin adayını çoktan seçmiştir.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin