resim yok
04 Nisan 2012 - 00:00

Beyazıt Öztürk, aradığı mutluluğu aylar sonra buldu

 

Yakışıklı şovmen, şimdilerde Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisiyle yıldızı parlayan Tuğba Sarıünal ile yeni bir aşka yelken açtı. Yaklaşık bir aydır gizli bir ilişki yaşayan çiftin buluşma adresleriyse salaş balıkçılar...

JEST ÜSTÜNE JEST

Gönlünü kendinden on dokuz yaş küçük Sarıünal'a kaptıran kırk üç yaşındaki Beyaz, genç aşkının bir dediğini iki etmiyor. Ünlü şovmenin yakın çevresi; Beyaz'ın Sarıünal'ı hediyelere boğduğunu söylüyor. Güzel oyuncuysa sevgilisinin jestleriyle havalara uçuyor.

MALDİVLER'E ÖZEL DAVET!

Bir reklam çekimi için önümüzdeki günlerde yine Maldivler'e gidecek olan Beyaz, bu iş seyahatine Sarıünal'ı da davet etti.

Seksi oyuncu, dizi çekimlerinden fırsat bulur bulmaz soluğu şovmen aşkının yanında alacak. Maldivler, ikilinin baş başa tatil yapacakları da ilk adres olacak.

 

Fotoğrafları için tıklayınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin