resim yok
23 Eylül 2011 - 00:00

 

Kıvanç Tatlıtuğ, tevazunun ne olduğunu önceki gece herkese gösterdi. Oyuncu, ‘Kuzey Güney’in başarısının kendisine endekslenmesine karşı çıktı, ‘Muhteşem Yüzyıl’la rekabet konusundaysa, “Kim iyiyse o kazansın” dedi
- Hollanda kökenli saat firması TW Steel’in dünya pazarı için özel üretilen ‘Kıvanç Tatlıtuğ Special Edition’ saatlerinin tanıtımı, önceki akşam Suada’da yapıldı.
- Birçok ünlü simanın katıldığı davette, adeta bir Kıvanç Tatlıtuğ çılgınlığı yaşandı. Oyuncunun kimseyi kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği gecede, konuklar İstanbul Gelişim Orkestrası’nın şarkıları ve Hollanda’dan gelen iki DJ’in performasıyla coştu. 
- Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, mütevazı tavırlarıyla herkesin beğenisini kazandı. Oyuncu, başrolde olduğu ‘Kuzey Güney’ dizisinin başarısının kendisiyle alakalı olmadığını belirtti ve “Başarı dizinin hikayesi, oyuncuların ve yönetmenin yeteneğiyle ilgili” dedi.
- Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Muhteşem Yüzyıl’la yaşanan rekabete de değindi: “Bunlar tatlı rekabetler. Ben işimi yapıyorum ve kimseyi rakip olarak görmüyorum. Kim iyiyse o önde olsun, benim için sorun yok.” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin