resim yok
28 Haziran 2011 - 00:00

Geçtiğimiz hafta final yapan atv dizisi 'Gönülçelen'de 'Murat Hoca' karakterini canlandıran Cansel Elçin, yeni sezonda intikam hırsıyla yaşayan bir adam olarak ekrana gelecek. Gold filmin yapımcılığını üstlendiği dizide Fahriye Evcen ile başrol oynayacak olan Elçin, hayranlarının karşısına ilk kez farklı bir karakterle çıkacak.

FARKLI BİR KARAKTER
Fransa'dan Türkiye'ye döndüğü günden beri hep romantik erkek tiplemeleri yaratan Cansel Elçin, yeni projesiyle ilgili şunları söyledi: "Her oyuncu kariyerinde farklı karakterler oynamak ister. Bugüne kadar yer aldığım projelerin hepsinin yeri ayrı ama bu kez hiç canlandırmadığım bir karakter olacağım için heyecanlıyım. Yeni projem duyulduğu andan itibaren hayranlarımdan gelen tebrik mesajları ise beni çok mutlu etti."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin