resim yok
19 Kasım 2010 - 00:00

Cansu Dere ile ayrılığının ardından hiç kimse ile adı anılmayan Cem Yılmaz, yeni sevgilisi ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Cem Yılmaz'ın sevgilisi Ahu Yağtu... Yılmaz 4 aydır boş olan gönlünü Ahu Yağtu'ya kaptırdı. Birbirlerine sarılırken görüntülenen ikili fotoğraflarının çekildiğini fark edince bir anlık panik ile ayrıldı. "Bunlar da nereden çıktı, yakalandık" diyen Cem Yılmaz gülmeye başladı. Yolun sonunda tekrar birleşen ikili, birlikte taksiye binerek evlerinin yolunu tuttu. Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu gazetecilerin tüm ısrarlarına rağmen soruları yanıtsız bıraktı. Cem Yılmaz, böylece yine bir mankenle birlikte olarak geleneği bozmadı. Yılmaz, daha önce de Deniz Akkaya, Tuba Ünsal ve Cansu Dere'yle aşk yaşamıştı. Aşk ve Ceza'da rol alan Ahu Yağtu bir röportajında oyunculuk kariyerinde Cansu Dere'yi örnek aldığını söylemişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin