İşte Demet Evgar'ın yeni sevgilisi!

İşte Demet Evgar'ın yeni sevgilisi!

resim yok
28 Ağustos 2014 - 11:48
Magazin

İşte Demet Evgar'ın yeni sevgilisi!

Güzel oyuncu Demet Evgar, Kanal D ekranlarına gelen 'Ulan İstanbul' dizisinin Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil'le Salı günü Heybeliada'da el ele görüldü.


İşte detaylar ve dedikodular:

 

HEYBELİADA AŞIKLARI

'1 Erkek, 1 Kadın ve 1 Çocuk' projesiyle ekrana dönmeye hazırlanan Demet Evgar, Salı günü 'Ulan İstanbul' dizisinin Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil'le Heybeliada'da el ele görüldü.

Demet Evgar, Sarp Levendoğlu'nun ardından yine bir meslektaşıyla beraber... 2008 yılından beri başrolünü Emre Karayel'le paylaştığı 'Bir Erkek, Bir Kadın' dizisi, Eylül'de FOX'ta 'Bir Erkek, Bir Kadın ve Bir Çocuk' adıyla sürecek olan Evgar, oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'le el ele görüldü.

Güzel oyuncu geçen haftalarda Çeşme tatili sırasında 6 yıllık partneri Emre Karayel'le bir araya gelmiş, iddiaya göre meraklı bakışlara aldırış etmeden sokak ortasında öpüşmüştü.[reklam]

Tatil dönüşü ise FOX'un yeni yayın dönemi çekimine katılan Evgar, Salı günü öğleden sonra Heybeliada'daydı.

 

SOSYAL MEDYADAN TAKİP

Evgar'a ada sefası sırasında yeni erkek arkadaşı, Ulan İstanbul'un Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil eşlik etti. Kanal D'de ekrana gelen dizinin Yaren'i Şebnem Bozoklu'yla beraber seslendirdiği 'Yanarım' isimli arabesk şarkısı tık rekoru kıran Köstendil, Evgar'ın elini bir an olsun bırakmadı.

 

YEMEK ZAMANI

İkili, motorla gittikleri Heybeliada'da yürüyüş yaptıktan sonra ada halkına ''Yemekleri güzel bir yer tavsiye eder misiniz?'' diye sordu.

Evgar’ın hem instagram, hem de twitter hesaplarından takibe aldığı 31 yaşındaki Köstendil, oyuncu Bülent Şakrak'ın da yeğeni ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu...

 

 

DEMET EVGAR'DAN GAZETECİLERE İLGİNÇ AÇIKLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin