resim yok
12 Ağustos 2012 - 00:00

Gözler diziye dahil olacak yeni oyunculara çevrilmişti.

 

Bergüzar Korel, Cansu Dere ve Miss Turkey adayı Merve Sarı gibi birçok isim yeni sezonda ismi geçenler arasında yer almışlardı. Ancak diziye katılacak olan isim model ve oyuncu Beril Kayar (24) oldu. Bir süredir oyunculuk eğitimi alan genç model, ekranlara Acayip Hikayeler dizisinde canlandırdığı Rakkase rolüyle merhaba demişti. İlk oyunculuk deneyimiyle büyük beğeni toplayan Kayar daha önce verdiği bir röportajda “Yavaş yavaş, içime sinen işlerle ilgili olarak görüşmelerimi sürdürüyorum. Şu anda huzur anlamında tam da istediğim noktadayım; dolayısıyla ekrana veya beyaz perdeye atacağım adımın bilinçli olacağından şüphem yok” diye konuşmuştu. Kayar, yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un aşk yaşayacağı polisi canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin