İşte Gizem Karaca'nın yeni dizisi!

Ekranlara geri dönüş hazırlığında!

resim yok
18 Nisan 2014 - 14:55
Magazin

Ekranlara geri dönüş hazırlığında!

Peki nasıl bir projeyle?

İşte Gizem Karaca'nın yeni dizisi!


Gizem Karaca yeni diziyle ekrana dönüyor...

 

YENİ DİZİSİ GOLD FİLM'DEN

Güzel oyuncu Gold Film'in yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak 'Benim Hala Umudum Var' dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca, Gold Film'in yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

 

'GÜZEL KÖYLÜ'

Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliğini yapacağı ve Baykut Badem'in senaryosunu kaleme alacağı 'Güzel Köylü' dizisinde başrol oyuncu olarak Gizem Karaca yer alacak.

 

STAR TV'DE

Muğla'da çekimlerine başlanacak olan dizinin Haziran ayında Star TV'de başlaması bekleniyor.

 

Dizide Gizem Karaca için partner arayışları yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

KARACA'NIN KARİYERİ

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken, güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir. Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir. Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.[reklam]

Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir. Bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. 1. sezon yüksek olan reytinglerin 2. sezonda düşmesi üzerine dizi erken final yaptırılmıştır.

 

Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır. Ama diziye yoğun eleştiriler gelmiş ve Gizem Karaca önceki başrol oyuncusu Hazal Kaya ile kıyaslanmıştır. Daha birçok sorundan ötürü dizi yayından kaldırılmıştır.

 

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocak'ta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013'te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır. Bir süre Amerika'ya gidip oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile ekranlara dönüş yapmıştır.

 

 

BERK OKTAY YENİ DİZİ İLE GELİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin