İşte Hazal Kaya'nın gerçek aşkı!

Rıza Kocaoğlu ile ilişkisi olduğu söylenen Hazal Kaya'nın gerçek aşkı'nın Can Bonomo olduğu söylendi.

resim yok
09 Ağustos 2013 - 10:48
Magazin

Rıza Kocaoğlu ile ilişkisi olduğu söylenen Hazal Kaya'nın gerçek aşkı'nın Can Bonomo olduğu söylendi.

 

Tüm vaktini...


ABD'den dönen şarkıcı son günlerde tüm vaktini sevgilisine ayırıyormuş.

 

Yanıt buldu

Hazal Kaya hakkında merak edilen "Yeni sevgilisi Can Bonomo mu, yoksa Rıza Kocaoğlu mu?" sorusu nihayet yanıt buldu!

 

Yakın çevresine göre...


Ünlü oyuncunun yakın çevresi; Hazal Kaya'nın Can Bonomo ile birlikte olduğunu, Rıza Kocaoğlu ile ise sadece arkadaş olduklarını söylüyor.

 

Bir yandan da...

Bu arada Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelmesi planlanan; başrollerinde Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu'nun oynayacağı "A.Ş.K." dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Kadroda kimler var?

Ömür Atay'ın yönetmenliğini yapacağı ve Serdar Soydan ve Nükhet Bıçakcı'nın senaryosunu kaleme alacağı dizide Hazal Kaya'ya başrolde erkek oyuncular olarak Kaan Urgancıoğlu ve Hakan Kurtaş eşlik edecek.

Diğer isimler

Dizide Aslı Tandoğan, Servet Pandur, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş ve Gökay Müftüoğlu önemli rolleri üstlenecek.

Aşk yaşayacaklar!

'Azra' rolünde Hazal Kaya ile 'Kerem' rolünde Hakan Kurttaş arasında aşk yaşanacak. Kaan Urgancıoğlu ise Azra'nın daha sonra aşık olacağı 'Can' karakterini canlandıracak.
[reklam]
Kaya'nın kariyeri

01 Ekim 1990'da Gaziantep'te doğan Hazal Kaya, ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. 14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü.

Adını Feriha Koydum dizinin 2. sezon finalinde diziden ayrılan Hazal 2012-2013 sezonunda Son Yaz-Balkanlar 1912 ile ekrana döndü. Ancak dizi iyi reyting almadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Kendisi 3 dil bilmektedir: Türkçe, İngilizce ve İtalyanca. 4. dil olarak Almanca öğrenmeye başlamıştır.

 

 

HAZAL KAYA ERİDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin