İşte Kenan Işık'ın son durumu!

Bir hafta daha takip edilecek!

resim yok
03 Nisan 2014 - 10:25
Magazin

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?

 

Bir hafta daha takip edilecek!

İstanbul Beşiktaş'ta 21 Mart'ta beyin kanaması geçiren ve Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören tiyatrocu Kenan Işık, 14 gündür uyutuluyor.

 

DEĞERLERİ BİR HAFTA DAHA KONTROL ALTINDA

atv'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı yarışmanın sunucusu olan Işık'ın değerleri bir hafta daha kontrol edilecek.

 

GEREK DUYULURSA...

Ardından da Işık'a gerek duyulursa yeni bir tomografi ve MR çekilecek.

 

HASAR SÜRÜYOR

Doktorların Işık'a uyguladığı testlere göre; Işık'ın beyninin kritik alanlarında kafa travmasına bağlı hasar sürüyor.

Bulguların toparlanması bekleniyor.

 

UMUTLU BEKLEYİŞ

Eşi Beril Işık, tiyatrocunun sağlık durumuyla ilgili umutlu olduklarını ve çok iyi görünen Işık'ın gözlerini açıp yine gülümseyeceğini söyledi.

Beril Işık doktorların yaptıkları değerlendirmenin umut verici olduğunu ifade ederek;[reklam]

''Doktorlar olumlu noktaya gelindiğini söylediler. Durumun stabil olduğunu ortaya çıkan bulgularda beyinde herhangi bir komplikasyonun olmadığını ifade ettiler.

Bu aşamadan sonra beynin kendi haline bırakılarak gelişmeleri takip etme yoluna gideceklerini belirttiler.

Beynin dış dünya ile bağlantısının kesilip yani uyutulma sürecinin devamı ile birlikte yol haritasının belirlenmesi için bundan sonra ortaya çıkacak klinik bulguların takip edileceğini vurguladılar'' ifadelerini kullanmıştı.

 

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İBB Şehir Tiyatroları eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, 21 Mart'ta spor için gittiği salonda fenalaşarak yere düşmüştü.

Başını yere çarpan Işık, bilinci kapalı halde Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmış, beyin kanaması geçirdiği tespit edilince hemen ameliyata alınmıştı. Ünlü sanatçı o günden bu yana uyutuluyor.

 

 

KENAN IŞIK'TAN BAŞARININ SIRRI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin