resim yok
02 Kasım 2012 - 00:00

 

Yıllardır Ulus’ta oturan Kıvanç Tatlıtuğ’un geçen aylarda Beylerbeyi’ne taşındığı ve ünlü oyuncu Tolga Karel’e komşu olduğu ortaya çıktı.
Tatlıtuğ, geçen yıl “Kuzey Güney”de kardeşini oynayacağı gündeme gelen Tolga Karel’in çok uzun süredir oturduğu mahallede 4 ay önce bir villa kiraladı. Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak bir semtte oturmaya karar veren Tatlıtuğ’un “Kuzey Güney” dizisinin daimi çekim mekanlarına da böylece daha çok yakınlaştığı belirtildi. Tatlıtuğ yeni evinde sevgilisi Azra Akın ile beraber oturuyor.
Veremli bir şairi oynadığı Yılmaz Erdoğan’ın “Kelebeğin Rüyası” filmini tamamladıktan sonra rol için verdiği kiloları geri almaya başlayan Tatlıtuğ, sevgilisi Akın ile önümüzdeki sonbaharda evlenmeyi planlıyor. Haziranda bitecek olan “Kuzey Güney”in ardından ise Tatlıtuğ, bir yıl dizi yapmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin