resim yok
23 Ekim 2014 - 14:19
Magazin

Ekip hala bir arada!

'Muhteşem Yüzyıl' ekibi, Serkan Altunorak'ın annesinin Nişantaşı'nda açtığı mobilya mağazasında buluştu.

Mehmet Günsür, Meltem Cumbul, Aras Bulut İynemli, Selen Öztürk ve Sarp Akkaya fırsattan istifade bol bol sohbet etti.


İşte detaylar:

 

YENİ İMAJ

Mehmet Günsür yeni imajıyla objektif karşısında...

Muhteşem Yüzyıl dizisi için uzattığı sakallarına veda etti.

 

AÇILIŞTA BULUŞTULAR

Serkan Altunorak'ın annesi Figen Altunorak, Nişantaşı'nda açtığı Glam adlı mobilya ve dekorasyon mağazasının birinci yılını kutladı.

Ünlü oyuncu, kutlama davetinde 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki rol arkadaşlarını bir araya getirdi.

Davete katılanlar arasında Mehmet Günsür, Aras Bulut İynemli, Sarp Akkaya, Selen Öztürk ve Meltem Cumbul’un yanı sıra Ezgi Mola, Selin Demiratar ve Ceylan Çapa da vardı.[reklam]

SAKAL GİTTİ

'Muhteşem Yüzyıl'daki Şehzade Mustafa rolü için bıraktığı sakalı kesen Mehmet Günsür, yeni imajıyla objektiflerin karşısına geçti.

Hiç kimsenin beklemediği bir anda kapıda görünerek ''Bensiz açmayı düşünmüyordunuz sanırım?'' sözleri ile Serkan Altunorak ve davetlilere sürpriz yapan Mehmet Günsür, herkeste büyük bir şaşkınlık yarattı.

 



İtalya'da yaşayan ve Muhteşem Yüzyıl bittikten sonra bir süre projelerde yer almayacağını söyleyerek İtalya'ya geri dönen Günsür, arkadaşını bu özel günde yalnız bırakmak istemediğini söyledi.

 

HAFTADA BİR GÜN

Adı 'Arkadaşım Hoşgeldin' ve 'Patron Mutlu Son İstiyor'da birlikte rol aldığı Tolga Çevik'le anılan Ezgi Mola 'Sürekli birliktesiniz, hiç birbirinizden sıkıldığınız oluyor mu?' sorusuna;

''Haftada bir gün birlikteyiz, sürekli bir arada değiliz. Ekip olarak birlikte olmaktan dolayı da çok mutluyuz'' yanıtını verdi.

 

 

MEHMET GÜNSÜR HAYRANLARINA KÖTÜ HABER!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin