resim yok
27 Haziran 2010 - 00:00

Ünlü suncu Saba Tümer aradığı aşk Arka Sokaklar dizisinde buldu. Tümer'in sevgilisi onbir yaş daha genç. Bayan kahkaha lakaplı sunucu Saba Tümer Arka Sokaklar'da polis SinanIı canlandıran Berk Oktay'la birlikte olmaya başladı. Adını sır gibi sakladığı iş adamı sevgilisi ile yollarını ayırdıktan sonra zor günler geçiren Saba Tümer teselliyi yeni bir aşkta buldu. Ünlü sunucu geçtiğimiz çarşamba günü CNN TURK?'teki programına konuk ettiği Arka Sokaklar oyuncusu Berk Oktay ile birlikte olmaya başladı. Programdan on gün önce arkadaş ortamında tanışan çiftin ilişkilerininse canlı yayın sonrası başladığı öğrenildi. Birbirlerine program boyunca iltifatlar yağdıran çiftten özellikle Tümer Berk Oktay'ı yere göğe sığdıramamıştı. "Kötü bir sese sahibim" diyen Berk Oktay'a "Bu vücuttan kötü bir ses çıkmaz" diyerek beğenisini canlı yayında da dile getirmişti. Yayın sonrası sık sık telefonla görüşen çift Nişantaşı'ndaki Frame'de bir araya geldi. Lüks bir minibüsle mekana gelen Tümer ve Berk Oktay'ın içerideki samimiyeti yeni bir ilişkinin müjdesini verdi. Güzel sunucu bu yeni ilişki ile ilgili olarak "Geçmişe bakıp ilerlemeyeceğimi fark ettiğimden geleceğime bakıyorum" dedi. Berk Oktay'ın adı daha önce rol arkadaşı Çağla Kubat'la aşk dedikodularına karışmış ancak taraflar bu iddiayı hemen yalanlamıştı. Saba Tümer, Saba Tümer'le Bu Gece" programına Berk Oktay'ı konuk etmiş, genç oyuncuyu sorularıyla terletmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin