İşte Şeyma Subaşı'nın bebeği!

İşte Şeyma Subaşı'nın bebeği!

resim yok
17 Aralık 2013 - 11:01
Magazin

İşte Şeyma Subaşı'nın bebeği!

Babasının kızı!

Detaylar şöyle:


Şeyma Subaşı Türkiye'ye döndü.

 

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE

Ekim sonunda Miami'de doğum yapan Şeyma Subaşı, Türkiye'ye döndü. Subaşı, önceki gün arkadaşlarıyla bir alışveriş merkezindeydi.

 

İMAJ YENİLEDİ

İmajını yenileyen, saçlarını koyu renge boyattığı fark edilen kostüm tasarımcısı, geçtiğimiz günlerde WhatsApp profil fotoğrafını da değiştirdi.

 

ŞEYMA'NIN BEBEĞİ!

Subaşı, kendi görüntüsünü kaldırıp kızının, üzerinde "Daddy's Girl" (babasının kızı) yazan emziğiyle uyurken çektiği fotoğrafını koydu.

 

SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, 1990 yılında dünyaya geldi. Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. 2006 yılında da 'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı'nın programı 'Yok Böyle Dans' adlı yarışmanın kostümlerini hazırladı.'Var mısın Yok musun' yarışmasına da katıldı.

 

ILICALI'DAN AÇIKLAMA VAR!

Bu arada Acun Ilıcalı 2014 Survivor'ın Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacağını açıkladı. Ilıcalı Survivor'a katılacak isimler hakkında da açıklamalarda bulundu.[reklam]

Acun Ilıcalı Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze'de 2014 Survivor'da kimler olacak sorusuna 'O daha belli değil' diyerek cevap verdi.

Ilıcalı, Eda Taşpınar içinse 'Bizim Survivor kadromuzda yok. Kendisini seviyoruz. Zamanında düşündüğümüz bir isimdi, o zaman olmadı' dedi.

 

ACUN BUNU DA YAPTI

'Şu anda kesinleşen hiç kimse yok' diyen Acun Ilıcalı voleybolcu Duygu Bal ile 3 ay önce görüştüğünü doğrulayarak 'Onunla tekrar görüşeceğiz' dedi. Alex'in tercümanı Samet, Burak Gacemer ve Asuman Krause için önce 'Onlarla da hiç görüşmedik' dedi.

Ardından Ilıcalı adı geçen isimler için 'Görüşmedim derken... Kendi aramızda bir şeyler konuşuyoruz. Olabilir de... Yok deyip bu sefer götürürsem yalancı duruma düşmeyeyim. Hakikaten bir karar vermedik' açıklamasında bulundu.  

 

 

ACUN ILICALI GÜNDEMDEKİ SORULARI CEVAPLADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin