resim yok
15 Mart 2011 - 00:00

Dizideki İffet rolünü kimin oynayacağı belli oldu

 

Kanal D'nin yeni yayın dönemi bombası şimdiden belli... Müjde Ar'ın "Gençlik benim cam sahnem ile büyüdü. Türkiye'nin ahlakını ben bozdum" dediği meşhur filmi İffet'in dizi versiyonu Kanal D'de ekrana gelecek. Gold Film'in patronu Faruk Turgut'un yapımcılığını üstleneceği dizide baş rol için Yaprak Dökümü'nün Necla'sı Fahriye Evcen ile anlaşma yapıldı.

Turgut, geçen sene de dizinin baş rolü için Fahriye Evcen'e teklif götürmüş, ancak o dönem Özcan Deniz ile aşk yaşayan Fahriye Evcen, tecavüz sahnesinden çekindiği için role sıcak bakmamıştı. Özcan Deniz'den ayrılan Fahriye Evcen, yapımcı Turgut ile yeniden masaya oturdu. Fahriye Evcen tecavüz sahnesinin RTÜK Yasası’na uygun olarak yumuşatıldığını öğrenince teklifi kabul etti. Turgut, baş rol için Naz Elmas ile de görüşmüştü. Yirmi sekiz sene önce Yavuz Turgul’un kaleme aldığı filmin dizi versiyonunun senaryosunu Müjdan Kayserli yazacak. İstanbul'da çekilecek dizinin yönetmeni Ömür Atay olacak. Dizinin kostümleri için de özel bir bir tasarım grubu oluşturulacak. Faruk Turgut, oyuncu kadrosu için çalışmalarını sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin