resim yok
12 Temmuz 2010 - 00:00

Kurtlar Vadisi Eylül ayından itibaren yeni sürprizlerle geliyor. Gösterildiği her sezon izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri, Eylül'den itibaren Perşembeleri 20'de ATV'de izlenecek. Ekranların rating rekorları kıran ve heyecanla izlenen dizisi Kurtlar Vadisi yeni bölümleriyle Eylül'den itibaren ATV'de olacak. Çok heyecanlı bir sezon finaline imza atan dizinin merak edilen soruları, yeni kanalı ATV'de yine "Kurtlar Vadisi günü" ve "Kurtlar Vadisi saatinde" yani Perşembeleri 20'de cevap bulacak. 2003 yılında yayımlanan ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen dizi, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Dizinin ana karakteri Polat Alemdar, kendisine verilen görev gereği yüzünü ve kimliğini değiştirerek, ailesinden, sevdiklerinden vazgeçip mafya dünyasının içine girmiş ve mücadelesi sonucunda suç baronlarının oluşturduğu konseye kadar çıkmayı başarmıştı. "Kurtlar Vadisi"nin şöhreti ülke dışına da taşmaya başlayınca, komşu ülkeleri de kapsayan hikayeler ağırlık kazandı. Kurtlar Vadisi'nin finalinde Hollywood'un iki ünlü yıldızı Sharon Stone ve Andy Garcia'nın yer alması da dizi sektörüne yeni bir soluk kattı. Kurtlar Vadisi'nin gördüğü büyük ilgi, ekranlardan sinema perdesine taşınmasına da neden oldu. Dizinin devamı 2006 yılında Kurtlar Vadisi Irak filmiyle sinemada izlenme rekoru kırdı. 2008 yılında ön plana çıkan örgüt üyesi Muro, farklı bir alana da çekilerek sinema filmine dönüştürüldü. Son olarak 2009 yılında İskender Büyük'ün hikayesinin anlatıldığı Kurtlar Vadisi Gladio izleyici ile buluştu. Dördüncü sezon finalinde izleyicilerin merakla beklediği sürprizler, beşinci sezonda ATV ekranında yanıt bulacak. Diziye Polat Alemdar'ın maceralarına yeni eklenecek karakterler renk katacak. Eylül'de başlaması planlanan dizinin yeni sezonunda "Polat, kızının yaşadığını öğrenecek mi? Aron Feller'in ülke üzerindeki planlarına engel olmayı başarabilecek mi?" sorularının cevapları ve daha fazlası yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin