resim yok
01 Aralık 2008 - 00:00

Dolunay Soysert ile Beste Bereket’in tiyatrodaki öpüşme sahnesinde yasak kaldırıldı Tiyatro oyununda Dolunay Soysert ile Beste Bereket’in öpüşme sahnesinin görüntülenmesine yasak getirilmişti. Yasak kaldırıldı ve öpücük görüntülendi BKM’de sergilenen “Sürmanşet” adlı tiyatro oyununa Beste Bereket ile Dolunay Soysert’in öpüşme sahnesi damgasını vurmuştu. Karışık ilişkilerin konu alındığı oyunda Dolunay Soysert, lezbiyen ilişki yaşayan ve hemcinsi Beste Bereket ile dudak dudağa öpüşerek tabuları yıkan bir karakteri canlandırıyor. Dolunay Soysert’in eşi Sinan Tuzcu’nun yönettiği oyundaki öpüşme sahnesinin görüntülenmesine oyunun önüne geçmemesi için yasak getirilmişti. Organizasyon şirketi tarafından dağıtılan fotoğraflarda bu sahne yer almıyordu. Ancak bu yasak kaldırıldı. Dolunay Soysert bu sahnenin abartılmaması gerektiğini belirterek “Oyun sadece bu sahneyle anılmamalı. O sahne sadece bir detay. Eğer öyle olursa emeklere yazık olur” demişti. Soysert, rolün Ceyda Düvenci için yazıldığını da belirterek “Sonuç olarak üçümüz de hissettiğimiz rolleri aldık” diye konuşmuştu. Oyun BKM’de sahneleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin