İşte yeni diziler ve yayın günleri!

Hangi dizi ne zaman yayınlanacak?

resim yok
26 Ağustos 2014 - 12:55
Magazin

Hangi dizi ne zaman yayınlanacak?

Yeni sezondaki onlarca dizi görücüye çıkıyor.. İşte yeni diziler ve yayın günler...


Eylül ayının gelmesiyle birlikte televizyon kanalları uzun süredir hazırlıklarını yaptıkları iddialı dizileri ekrana sürmeye hazırlanıyor.

 

Yeni sezonda çok sayıda yeni dizi ilk defa yayınlanacak. Geçen sezondan devam eden diziler ise yeni bölümleriyle Eylül ayında ekranda olacaklar.

 

İŞTE O LİSTE

İşte yeni ve eski dizilerin yeni sezondaki başlangıç ve yayın tarihleri

BENİM ADIM GÜLTEPE

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Benim Adım Gültepe, 03 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekranda olacak. Bir dönem dizisi olan Benim Adım Gültepe'nin başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz alıyor.

ALIN YAZIM

Kanal D'nin ilk günlük dizisi olan Alın Yazım 01 Eylül'de seyirci karşısına çıkıyor. Dizi hafta içi her sabah saat 10.00'da Kanal D'de olacak.

REAKSİYON

Başrollerinde; Nehir Erdoğan, Erdal Besikcioglu, Selen Soyder, İbrahim Çelikkol, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur gibi isimlerin olduğu iyi kadrosuyla dikkat çeken Reaksiyon dizisi 17 Eylül Çarşamba akşamı Star'da başlayacak. Reaksiyon bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.

KADİM DOSTUM

Fox'un yeni dizisi Kadim Dostum, 01 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Kadim Dostum'un başrollerinde İlker Aksum, Hamdi Alkan, Murat Eken, Metin Yıldız ve Tarık Pabuççuoğlu gibi ünlü oyuncular rol alıyor.[reklam]

EMANET

Fox TV’nin başrollerinde Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz’ın rol alacağı ‘Emanet’ dizisi 2 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başlıyor. Gold Yapım imzalı dizi bir jandarmanın suçsuz bir adamı öldürmesi ve vicdan azabı çekerek öldürdüğü adamın eşini aramasını konu ediyor.

AH NERİMAN

Usta oyuncu Perran Kutman'ı uzun aradan sonra ekrana döndüren yeni dizi Ah Neriman, 04 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle Show TV'de olacak.

BU SON OLSUN

Başrollerini Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar'ın oynayacağı Kanal D'nin yeni dizisi Eylül sonunda ekranlarda olacak. Bu Son Olsun hastanede görev yapan fedakar doktorların hikayesini anlatacak.

ŞEREF MESELESİ

Yapımını D Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Kerem Bürsin, Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik'in yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi Eylül sonunda ekranlarda olacak.

SİL BAŞTAN

Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Dilara Gönder ve ünlü futbolcu Sergen Yalçın'ın oynayacağı Gani Müjde imzalı Star TV'nin yeni dizisi Sil Baştan, Ekim ayı başında ekranlarda olacak.

KALP HIRSIZI

Medcezir’den ayrılan ünlü oyuncu Mine Tugay ile Kenan Ece'nin Gani Müjde imzalı yeni dizisi Kalp Hırsızı 31 Ağustos Pazar akşamı ATV’de başlıyor.

BANA ARTIK HİCRAN DE

Kanal D’nin iddialı dizisi Bana Artık Hicran De Eylül ayı ortasında başlayacak. Dizinin başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy rol alıyor.

 



ÇİÇEK

Başrollerini Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman ve Nisa Melis Telli’nin paylaştığı Çiçek dizisi Ekim ayında Show TV’de başlayacak.

AŞKTAN KAÇILMAZ

Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Pelin Akil gibi isimlerin başrolü paylaşacağı Star TV’nin yeni dizisi 'Aşktan Kaçılmaz' Eylül ayı sonunda ekranlarda olacak.

POYRAZ KARAYEL

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli'nin başrolde olduğu Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden Poyraz Karayel Ekim ayında seyirci karşısına çıkacak.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN

Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Ceyda Düvenci’nin başrolde olduğu Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi Ekim ayında Star TV ekranlarında olacak.

URFALIYIM EZELDEN

Bülent İnal, Öykü Gürman, Dolunay Soysert ve Menderes Samancılar'ın başrolde olduğu Urfalıyım Ezelden dizisi Kasım ayında Kanal D ekranlarında olacak.

BEN OLSAYDIM

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi Ben Olsaydım Ekim ayında Star TV'de başlayacak.

 



GÖNÜL İŞLERİ

Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Bennu Yıldırımlar'ın rol alacağı yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Gönül İşleri Ekim ayında Star TV ekranlarında olacak.

FİLİNTA

Naz Elmas, Onur Tuna, Mehmet Özgür ve Burak Sergen'in başrolde olduğu 'Bir Osmanlı Polisiyesi' sloganıyla tanıtılan Filinta dizisi Eylül ayında TRT1'de başlayacak.

GÜNAHKAR

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı Günahkar dizisi Eylül ayı ortasında Fox TV ekranlarında olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Mehmet Çevik ve Serdar Gökhan'ın yer alacağı ve Ertuğrul Gazi’nin hayatının anlatılacağı TRT1'in yeni dizisi Diriliş: Ertuğrul Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN

Şafak Sezer'in yeni komedi dizisi olan Şimdi Onlar Düşünsün Eylül ayı sonlarında TRT 1 ekranlarında başlayacak.

CİHANGİR'İN COOL KIZI

Mustafa Sandal ve Maral Büyüksaraç’ın başrolünde oynayacağı sit com tarzındaki Cihangir’in Cool Kızı Ekim ayında ATV ekranlarında olacak.

KÖSEM SULTAN DİZİSİ

TIMS'in Muhteşem Yüzyıl projesinden sonraki yeni büyük yapımı Kösem Sultan dizisi 2015 Eylül ayında Star TV ekranlarında olacak. Cast çalışması devam eden dizi için Kösem’i canlandıran başrol kadın oyuncusu aranıyor.

BENİ BÖYLE SEV

TRT'nin sosyal medya fenomeni olan dizisi Beni Böyle Sev 3. sezonuna 8 Eylül Pazartesi akşamı 19.50'de başlıyor. Yeni sezona sürprizlerle girecek olan Beni Böyle Sev'e 10 yeni oyuncu katıldı.

MEDCEZİR

Star TV'nin geçen sezondan devam eden sevilen dizisi Medcezir, 2. sezonunu 5 Eylül Cuma akşamı açıyor. Medcezir'de geçen sezon Ender karakterini canlandıran Mine Tugay diziden ayrılmış ve dizinin kadrosuna Karadayı ve Kurt Seyit-Şura dizilerinde oynayan Aslı Orcan katılmıştı.​

YILANLARIN ÖCÜ

Show TV'de başrollerini Rüçhan Çalışkur, Ceyda Ateş, Hande Soral ve Ahmet Varlı'nın paylaştığı yeni dizi Yılanların Öcü sezonu erken açıyor. Yılanların Öcü, ilk bölümüyle 27 Ağustos Çarşamba akşamı 20.00'de Show TV’de olacak.

ARKA SOKAKLAR

Sürpriz oyuncu kadrosuyla 9. sezonuna girecek olan Arka Sokaklar dizisi yeni gününde ekranda olacak. Rıza Baba ve ekibinin maceraları yeni gününde 05 Eylül Cuma akşamı başlıyor.

KÜÇÜK AĞA

Kanal D'de geçen sezon yayınlanmaya başlayan reyting birincisi Küçük Ağa yeni sezona 02 Eylül Salı akşamı başlıyor.

KIZILELMA

TRT 1'in Osman Sınav imzalı istihbarat dizisi Kızılelma yeni sezonuyla yeniden ekranlarda olacak. Furkan Palalı'nın başrolde olduğu dizi MİT ajanlarının hikayesini anlatıyor. Dizinin 2. sezon ilk bölümü 3 Eylül Çarşamba akşamı 19.50'de TRT 1'de olacak.

 

 

ASLIHAN GÜNER'İN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin