resim yok
31 Aralık 2011 - 00:00

 

DAKİKA DAKİKA YIŞBAŞI EKRANI
Televizyon kanalları, 2012’ye evlerinde girecek olanların yılbaşı coşkusunu artırmak için yarışa geçti. Sevilen yıldızlar, bu akşam televizyonları şenlendirecek. ışte dakika dakika yılbaşı ekranı...
 
ARKA SOKAKLAR BENGÜ'YLE COŞACAK
Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar”, yılbaşı özel bölümüyle ekranda... Bölümün sürpriz ismiyle Bengü... Rıza Baba ve gözü kara ekibi, bu akşam yeni yılı ünlü şarkıcıyla birlikte karşılayacak.
 
BİZİM YENGE VEDA EDİYOR
Kanal D’nin kahkaha makinesi “Bizim Yenge”, renkli bir bölümle hem 2011’e hem de ekrana veda ediyor.
 
 
LOGOSU DA DEĞİŞTİ
Türkiye’nin ilk özel televiyonu Star, haftalardır devam eden yenilenme çalışmalarında son noktaya geldi. Kanal, bu gece logosundan akışına yepyeni çehresiyle izleyiciyle buluşacak.
 
ALTIN DÜETLER
Star TV’nin yılbaşı gecesine altın düetler damgasını vuracak. Bu gece düetleriyle ekranı şenlendirecek isimler; Kibariye-Kubat, Ahmet Özhan-Sıla, Müslüm Gürses-Işın Karaca, Deniz Seki-Coşkun Sabah, Neşe Karaböcek-Rafet El Roman, Bengü-Ümit Besen, Model-Mine Koşan, Emre Altuğ-Seyyal Taner ve Yeşim Salkım-Salim Dündar...
 
YILBAŞI HADİSE'Sİ
Hadise, bu gece en sevilen şarkılarıyla Show TV ekranında olacak. Yeni yıla doğru geri sayım yapacak ünlü şarkıcıya sahnede “Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin birbirinden ilginç yetenekleri de eşlik edecek.
 
Ayrıca “Yetenek Sizsiniz Türkiye” de bu akşam ekranda olacak.
 
 
FASIL EŞLİĞİNDE YARIŞMA
Asuman Krause’nin sunduğu Fox’un sevilen yarışması “Var mısın Yok musun”un özel bölümünde, fasıl heyeti ile çeşitli sürprizler yer alacak.
 
SID, NOEL BABA'NIN YARAMAZLAR LİSTESİNDE
“Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası”, TV’de ilk kez FOX’ta… Animasyonda Noel Baba’nın yaramazlar listesine giren Sid, yanlışlığı düzeltmek için Kuzey Kutbu’na gidiyor.
 
 
NOEL BABA SÜRPRİZİ
TRT 1’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun”da Halit Akçatepe, Aksakallı Dede’nin eski dostu Noel Baba olarak izleyici karşısına çıkacak.
 
ÇARKI ARTIK PETEK DÖNDÜRECEK
Mehmet Ali Erbil, “Çarkıfelek”teki görevini yılbaşından itibaren Petek Dinçöz’e devrediyor. Bundan böyle Dinçöz’ün sunacağı yarışmanın yılbaşı özel bölümünde Müslüm Gürses, Mustafa Topaloğlu, Ebru Polat, Oryantal Nuran Sultan ve Oryantal Dora yarışacak.
 
31 ARALIK ÖZEL BÖLÜMLERİ
ATV yeni yılı sevilen dizileri ile karşılayacak.
 
“Yahşi Cazibe” ve Çocuklar Duymasın”ın özel bölümleriyle ekrana gelecek.
 
 
60 ŞARKILIK KONSER
Kanaltürk’ün Kibariye, Alişan ve Hüsnü şenlendirici’nin sahne aldığı yılbaşı özel programı saat 21.00’de başlıyor. Alişan ve Kibariye, şenlendirici’nin klarneti eşliğinde toplam 60’ı şarkı seslendirecek.
 
 
YENİ YIL ŞARKILARI
TRT Müzik’in yılbaşı özel eğlencesi saat 20.00’de başlayacak. Emel Sayın, Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Müslüm Gürses ve Sibel Can gibi ünlü isimler sevilen şarkılarını söyleyecek.
 
 
TATLISES'İ ÖZLEYENLER
TRT Müzik’in yılbaşı özel yayınında İbrahim Tatlıses’in eski konser görüntüleri de ekrana gelecek.
 
NOSTALJİ RÜZGARI
Habertürk’te nostalji rüzgarı esiyor. Oylum Talu ve Cem Davran’ın sunduğu “Yılbaşı Özel”de Nev, Selami Şahin, Seyyal Taner, Neşe Karaböcek, Nil Burak ve Selçuk Ural sevilen şarkılarını söylüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin