İşte yurtdışında evlenen ünlüler!

İşte yurtdışında evlenen ünlüler!

resim yok
06 Eylül 2014 - 09:18
Magazin

İşte yurtdışında evlenen ünlüler!

Son yıllarda sanat dünyasında yurtdışında evlenmek moda oldu.


Birçoğu dünyanın çeşitli ülkelerindeki konsolosluklarda sürpriz nikahla evlenen ünlü isimlere son olarak Başak Sayan eklendi.

 

BEREN SAAT-KENAN DOĞULU

Ünlü popçu ve başarılı oyuncu geçtiğimiz ay Los Angeles Malibu sahilinde 30 kişinin katıldığı romantik bir törenle hayatlarını birleştirdi.

 

AYSUN KAYACI

Manken-oyuncu Aysun Kayacı, geçtiğimiz ekim ayında Londra'da borsacı Efe Kapancı ile evlendi. Kayacı, düğünün ardından Londra'da yaşamaya başladı.

 

ECE SÜKAN

Moda editörü Ece Sükan, modacı Ümit Benan'la Amerika'da evlendi.

 

BAŞAK SAYAN

Başak Sayan, iki ay önce Bodrum Havalimanı'nda tanıştığı ekonomist Murat Vardal'la Amerika'da evlendi.[reklam]

ŞEBNEM ÖZİNAL

Oyuncu Şebnem Özinal ile gece kulübü işletmecisi Şefik Öztek de evlenmek için Roma Büyükelçiliği'ni seçti. Çiftin nikah şahitliklerini Ziya Kürküt ile eşi Hande yaptı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftin bir de bir kız çocukları var.

 

DİDEM UZEL

Eski mankenlerden Didem Uzel, iş adamı Selim Sarı ile geçtiğimiz yıl New York'ta dünyaevine girdi. Çiftin nikahını New York Başkonsolosu adına ikinci konsolos İsmet Erikan kıydı.

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN-ONUR SAYLAK

Ekranların sevilen çifti 2011 yılında Paris konsolosluğunda yapılan küçük bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin ikiz kızları Toprak ve Maya, 2.5 yaşında.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN EVLİLİĞİ KISA ÖMÜRLÜ MÜ OLACAK?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin