resim yok
04 Ocak 2012 - 00:00

 

Cem Davran, 80'ler dizisinden neden ayrıldığına açıklama getirdi.
Diziden istemeye istemeye ayrıldım
 
Birol Güven'in sahibi olduğu Mint Yapım'ın yakında TRT ekranlarında başlayacak olan '80'ler' dizisinde başrol oynayacağı açıklanan Cem Davran'ın projeyle yolları ayrıldı. Davran'ın yerine diziye Rasim Öztekin geldi. Mint Yapım, Davran'ın diziden ayrılmasıyla ilgili "Turne tarihleriyle çakıştığı için ayrıldı" açıklamasını yaptı. Davran ise, kendisini çok heyecanlandıran projeyle yollarını neden ayırdığını ilk kez açıkladı. "Teknik konularda bazı detayları aşamadık, tıkandık ve istemeye istemeye projeden ayrılmak zorunda kaldım" diyen Davran, Güven'le aralarında bir kırgınlık olmadığını da sözlerine ekledi. "Umarım dizi çok başarılı olur ve biz de keyifle izleriz" diyen usta oyuncu, artık başka teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin