resim yok
11 Ocak 2011 - 00:00

 

Aşk-ı Memnu'nun senaryosu İtalyanlar'a satıldı. İtalyanlar tarafından tekrar çekilecek olan dizi Berlusconi’nin kanalında yayınlanacak.

 

 

Son dönemlerde yurt dışında Türk dizilerine olan ilgi artarken, Türkiye dışında yayınlanan diziler kervanına Aşk-ı Memnu da giriyor.

Aşk-ı Memnu, yakında İtalya’da yayınlanacak.

Daha önce Türk yazarlarının kitaplarını da ihraç eden Global Agency şimdi de Türk dizilerinin senaryolarını yurt dışına satmaya başladı.

 

Türk dizileri ve filmlerinin yabancı ülkelerde büyük ilgi gördüğünü söyleyen Agency’nin patronu İzzet Pinto, “Orta Doğu başta olmak üzere Güney Amerika ve Balkanlar’da Türk yapımları ilgi ile seyrediliyor. Şimdi de senaryo ihracına başladık. Aşk-ı Memnu'nun senaryosunu İtalya’ya ihraç ettik. Bu dizi İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin kanalında yayınlanacak” dedi.

Türk dizilerine ve programlarına olan ilginin arttığını vurgulayan Pinto, İtalyanlar’ın diziyi kendilerinin çekeceklerini açıkladı. Pinto dizinin İtalya macerası ve Türk dizilerine artan ilgi hakkında şunları söyledi:

“Orta Doğu ve Balkanlar’da Türk dizilerine büyük bir merak var. Binbir Gece ve Gümüş ile başlayan süreç Kurtlar Vadisi gibi diziler ile devam etti. Daha sonra Güney Amerika ülkeleri de Türk dizilerine ilgi göstermeye başladı. Şimdi de Avrupalılar'ın dikkatini çekmeyi başardık. İtalyanlar'a Aşk-ı Memnu'nun senaryosunu sattık. İtalyanlar bu diziyi kendileri çekecekler. Ancak senaryo bize ait olacak. Şimdi sırada Brezilya gibi ülkeler var. Senaryo satışı önümüzdeki günlerde patlama yapacak.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin