ITV kanalından yeni hamle!

Poldark'ın arkasındaki bağımsız yapım şirketi Mammoth Screen, ITV tarafından satın alındı.

resim yok
03 Haziran 2015 - 13:42
Magazin

Son dönemde Downton Abbey, Broadchurch, Mr. Selfridge gibi dramalarıyla dikkat çeken İngiliz kanal ITV'den yeni bir hamle geldi.
 

ITV'DEN HAMLE

BBC One'ın son dönemdeki popüler dizilerinden Poldark'ın arkasındaki bağımsız yapım şirketi Mammoth Screen, ITV tarafından satın alındı.
.
Yapılan duyuruyla; daha önceden yapım şirketinin yüzde 25 hissesine sahip olan kanalın, kalan yüzde 75'lik hisseyi de satın aldığı açıklandı.
 

GÜNCEL PROJELERİ

Mammoth Screen'in şu sıralar güncel olarak üzerinde çalıştığı yapımlar şöyle:
.
- Victoria (ITV)
.
- Tripped (E4)
.
- Book of the Dead (The Weinstein Company)
.
Mammoth Screen'den Damien Timmer yeni yapılanmada genel müdür olarak idari kadroda bulunacak. Yapım şirketi kurulmadan önce kendisi ITV Productions drama bölümünün başkanlığını yapmıştı.
 

ITV STUDIOS'TAN AÇIKLAMA

ITV Studios UK Genel Müdürü Julian Bellamy konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
.
''Damien ve ekibi İngiltere'nin en çok rağbet göreni en etkileyici yapımcıları arasında yer alıyor.
.
Endeaveur'dan Poldark'a... Hit drama yaratmakta esrarengiz ve olağanüstü yetenekleri var. Bu ekibin ITV Studios ailesine katılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.''
 

TIMMER'IN AÇIKLAMALARI

Damien Timmer'ın açıklamaları ise şöyle:
.
''Bu hamle, Mammoth'un işinde en yaratıcı yeteneklerle çalışmasına ve daha iddialı dramalar ortaya çıkarmasına fırsat yaratacak.
.
ITV Studios ile uzun bir geçmişimiz var. Onların desteği ve yardımıyla hem evimizde hem yurt dışında geniş bir yelpazede televizyon işleri yapmamız mümkün olacak.''
 

EKİP BOZULMUYOR

Mammoth'un kıdemli takım üyeleri Rebecca Keane (yaratıcı yönetmen), Preethi Mavahalli ve Karen Thrussell (uygulayıcı yapımcılar), James Penny (reklam yönetmeni), Jon Williams (finans-prodüksiyon yönetmeni) ile Ronnie Castillo (prodüksiyon başkanı) yeni dönemde de birlikte çalışacak isimler.
.
'HOME FIRES' TAKİPÇİLERİNE MÜJDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin