Jaime Lannister İstanbul’a geliyor

‘Game of Thrones’ dizisinin en çok konuşulan karakterlerinden ‘Jaime Lannister’i oynayan Nikolaj Coster - Waldau İstanbul’a geliyor.

resim yok
06 Kasım 2014 - 15:08
Magazin

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve her sezonu merakla beklenen ‘Game of Thrones’ dizisinin en çok konuşulan karakterlerinden ‘Jaime Lannister’i oynayan Nikolaj Coster- Waldau, Akmerkez ana sponsorluğunda gerçekleşecek GQ Men of the Year 2014 ödül töreni için 12 Kasım’da İstanbul’a geliyor.
 

GQ tarafından dünya çapında 19 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de üçüncü kez düzenlenecek ödül töreni, bu sene de birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. ‘Yılın Uluslararası Starı’ ödülünü alacak olan Nikolaj Coster- Waldau; son yılların en çok konuşulan, dört sezondur izlenme rekorları kıran ve ülkemizde CNBC-e’de yayınlanan ‘Game of Thrones’ dizisinin ‘Jaime Lannister’ rolüyle dikkat çekiyor. Ödül gecesinde ayrıca Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya, Türker İnanoğlu ve Kerem Bürsin gibi isimler de ödül alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin