Jane The Virgin'den Crazy Ex-Girlfriend'e transfer!

Jane The Virgin'de izlediğimiz Yael Grobglas, Crazy Ex-Girlfriend'in 2. sezonuna konuk oluyor.

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2016 - 17:40
Magazin

The CW'nun süper kahraman dizileri arasında birçok crossover gerçekleşiyor. Bir dizideki karakteri bir başka diziye aynı karakterle konuk olurken izliyoruz.

Bu kez aynı karakterle olmasa da The CW'nin iki dizi arasında bir oyuncu transferine şahit olacağız.

Jane The Virgin'de izlediğimiz Yael Grobglas, Crazy Ex-Girlfriend'in 2. sezonuna konuk oluyor. Ancak oyuncu Petra ya da ikiz kız kardeşi Anezka karakteriyle değil farklı bir karakterle dizinin hikayesine katılacak.

GROBGLAS'IN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki aktrisi dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

Entertainment Weekly'nin haberine göre Grobglas dizide Rachel Bloom'un canlandırdığı avukat Rebecca Bunch'ı kendisinin temsil etmesi adına işe alan dinamik bir iş kadını Trina karakterine hayat verecek.

Grobglas sezonun dördüncü bölümünde hikayeye dahil olacak.

16-08/20/yael-grobglas-2.jpg

American Dreams dizi ve Pitch Perfect film serisinin yıldızlarından Brittany Snow, modern ve havalı bir Los Angeles güzelini canlandırmak üzere üç bölümlüğüne dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Santino Fontana, Donna Lynne Champlin, Pete Gardner ve Vella Lovell'lı Crazy Ex-Girlfriend'in ikinci sezonu 21 Ekim Cuma akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin