Editör
07 Ocak 2013 - 00:00
Magazin

Her Cinsten Aşk isimli tiyatro oyunun afişi için jartiyerli olarak poz veren kırk sekiz yaşındaki oyuncu, seksi fotoğrafından sonra kendisiyle tanışmak isteyen erkeklerin arttığını söyledi. Taçbaş, önceki gün alışveriş için geldiği Akmerkez’de objektiflere takıldı. Elektronik mağazalardan cep telefonu baktığını söyleyen Filiz Taçbaş, kırk sekiz yaşında objektif karşısına geçtiği seksi pozlarını değerlendirdi. Çıplaklıktan korkmadığını ifade eden ünlü oyuncu son dönemde verdiği seksi pozlardan sonra gittiği ortamlarda erkeklerden sıkça tanışma teklifi aldığını belirtip ”Kaçıyorum erkeklerden artık. Çok şekerler ama kibarca reddediyorum. Eşimden boşanalı 1,5 yıl oldu. Şu an tamamen kızıma ve evime yöneldim. Olursa uygun biriyle flört de ederim. Benden on yaş küçük bir bey de olabilir. Neden olmasın?” diye konuştu. Taçbaş, kürk giydiği için eleştirilen oyuncu dostu Hülya Avşar’a ise ”Şimdi hayvanseverler çoğaldı. Moda bu galiba. Kuzu postunu giymeyen kuzu etini yemiyor mu? Nasıl sinir oluyorum. Hülya giyer kime ne? Eskiden kürk giyenler şimdi hayvansever oldu” sözleriyle sahip çıktı. 

İşte Taçbaş’ın jartiyerli o pozu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin