Jason Ritter yeni dizi projesi The Gospel of Kevin kadrosunda!

Yakın dönemde Parenthood dizisindeki rolüyle dikkat çeken aktör Jason Ritter, Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin dramedi türündeki dizi projesi The Gospel of Kevin'ın pilot bölümünün başrol oyuncusu seçildi.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2017 - 03:01
Gündem

Dünyayı kurtaracak adam: Jason Ritter!

Yakın dönemde Parenthood dizisindeki rolüyle dikkat çeken aktör Jason Ritter, Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin dramedi türündeki dizi projesinin pilot bölümünün başrol oyuncusu seçildi.

"THE GOSPEL OF KEVIN' KONUSU

"The Gospel of Kevin" isimli bu yeni dizi projesinin konusu ve Ritter'ın rolünün detaylarına bakalım:

İlgi çekici konusuyla dikkat çeken ve komedi-drama türünde olacağı belirtilen dizide Jason Ritter, dünyayı kurtarma misyonuyla Tanrı tarafından görevlendirilmiş talihsiz bir adam Kevin Flynn'ı canlandıracak. Kevin, başarısız intihar girişiminin ardından bir süre için dul ikiz kardeşi ve yeğeniyle birlikte kalmaktadır. İlerleyen zamanda tanışacağı Yvette ise Tanrı için bir savaşçıdır. Görevi ise Kevin'ı doğruluk yoluna döndürmek ve bu yaşamdaki görevini anlamasını sağlamaktır.

PROJENİN MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Yine ABC kanalında ekranlara gelen ve iki sezonun ardından iptali görmüş Agent Carter dizisinin yaratıcı ekibinde bulunan Michele Fazekas ve Tara Butters ikilisi pilot bölümün senaryosunu kaleme alırken aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak işin başında olacaklar.

Robert Atwood'un yapımcısı olduğu dizide Paul McGuigan (Designated Survivor, Luke Cage, The Family) pilot bölümün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

17-02/22/jason-ritter-2.jpg

JASON RITTER'IN DİZİ KARİYERİ

37 yaşındaki Jason Ritter son dönemde birçok televizyon dizisi ile karşımıza olan bir isim. HBO'nun Girls (Scott), Amazon'un Goliath (Farley) ve Comedy Central'ın Drunk History'si aktörün son dönemde yer aldığı televizyon işleri arasında yer alıyor.

Son olarak Netflix'in Gilmore Girls: A Year in the Life'ında görünen aktör Parenthood (Mark Cyr), The Event (Sean Walker) ve Us & Them (Gavin) gibi dizilerde de karşımıza çıkmıştı.

ABC Studios yapımcılığında hazırlanan The Gospel of Kevin'in oyuncu kadrosunu oluşturma süreci devam ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu yeni projeyle ilgili ne gibi haberler gelecek...

'Jason Ritter - Parenthood':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin