Jay Harrington Code Black'i ziyaret ediyor

Benched ve Better Off Ted'in eski oyuncularından Jay Harrington, CBS'in medikal draması Code Black'in devam etmekte olan 2. sezonunda tekrar eden kilit bir rolle karşımıza çıkacak.

Volkan Küçükel
08 Kasım 2016 - 23:42
Magazin

Jay Harrington, Code Black'in doktorları arasına karışıyor!

Deadline'ın haberine göre Benched ve Better Off Ted'in eski oyuncularından Harrington, CBS'in medikal dramasının devam etmekte olan 2. sezonunda tekrar eden kilit bir rolle karşımıza çıkacak.

KARAKTERİN DETAYLARI

Aktör dizide Los Angeles'ın en saygın beyin cerrahı olan parlak zekalı Dr. Leo Fields karakteriyle karşımıza çıkacak.

AKTÖRÜN KARİYERİ

Better of Ted'in ana karakteri Ted Crisp olarak tanıdığımız 45 yaşındaki aktör Benched (Phil Quinlan) ve Hot In Cleveland (Alec) gibi dizilerde de karşımıza çıkmıştı. American Reunion ve Octopus ise Harrington'ın rol aldığı filmlerden birkaçı.

CODE BLACK'İN REYTİNGLERİ

İlk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.27 reyting oranı ve 7.11 milyon toplam izleyici ortalamaları ile tamamlayan dizinin devam etmekte olan ikinci sezonu şu ana kadar aynı yaş kategorisinde 1.00 reyting oranı ve 5.670 toplam izleyici ortalamasını elde etmiş durumda.

16-11/08/jay-harrington.jpg

Dizinin izlenme oranları çok kötü olmamakla birlikte iptal edilme riskinin mevcut olduğunu da söylememiz lazım. En azından bu izlenme oranlarının altına inmemesi gerekmekte.

Marcia Gay Harden, Rob Lowe, Benjamin Hollingsworth, Harry Ford, Luis Guzman, Melanie Chandra, William Allen Young, Boris Kodjoe ve Jillian Murray'ı oyuncu kadrosunda bulunduran dizide Noah Gray-Cabey, Emily Tyra ve Kathleen Rose Perkins ise ikinci sezonda tekrar eden bir rolle karşımıza çıkmakta olan isimler.

2. SEZON SÜRÜYOR

Dizi, David Von Ancken'ın yönetmenliğini üstlendiği sezonun altıncı bölümü "Hero Complex" ile 09 Kasım Çarşamba akşamı CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Code Black' 2. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin