Jay Hayden bir başka Shondaland dizisi Grey's Anatomy spinoffu kadrosunda!

Jay Hayden, kanalın yaklaşmakta olan yeni dizisi Grey's Anatomy spinoff'unun kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
08 Ekim 2017 - 18:43
Gündem

Shondaland'in eski bir sakini bir başka Shondaland dizisi için dönüyor!

Son dönemde ABC kanalında yayınlanan The Catch dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Jay Hayden, kanalın yaklaşmakta olan yeni dizisi Grey's Anatomy spinoff'unun kadrosuna dahil oldu.

HAYDEN'İN YENİ ROLÜ

Seattle'de bulunan bir itfaiye istasyonunda görevli cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin yaşadıklarına odaklanan hikayeye sahip dizide Hayden'i Travis isminde bir itfaiyeciye hayat verirken göreceğiz.

The Catch dizisinde iki sezon boyunca Danny Yoon karakteriyle ana oyuncu kadrosunda yer alan Jay Hayden; CBS'nin SEAL Team ve The CW'nun Crazy Ex-Girlfriend dizilerinde tekrar eden rollerle karşımıza çıkıyor. One Day at a Time (Ben), Stalker (Clay Adams), Mixology (Dr. Eli Gold) ve Criminal Minds (Bobby Putnam) aktörün konuk oyuncu olarak boy gösterdiği dizilerden.

17-10/08/jay-hayden-the-catch.jpg

GREY'S ANATOMY SPINOFF OYUNCU KADROSU

Grey' Anatomy yaratıcısı Shonda Rhimes'ın Shondaland'inden çıkan dizide Jaina Lee Ortiz, Grey's Anatomy'den Jason George, Grey Damon, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre ve Barrett Doss daha önceden oyuncu kadrosuna katılan isimler olmuşlardı.

Grey's Anatomy yürütücü yapımcısı/ortak showrunner'ı Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme aldığı dizide yer alacak ana karakterlerin sonbahar dönemi içinde Grey's Anatomy'nin bir bölümünde izleyicilere tanıtılması planlanıyor.

Sezon ortası dönemde 10 bölümden oluşacak ilk sezonuna başlaması beklenen dizide McKee ile birlikte yönetmen Paris Barclay, Shondaland'dan Rhimes ve Betsy Beers yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

17-10/08/greys-anatomy.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin