Jekyll & Hyde'ın yeni uyarlama dizisi çok konuşulacak!

İşte diziye dair derlediğimiz bilgiler:

resim yok
26 Mayıs 2015 - 18:27
Magazin

İskoçyalı yazar Robert Louis Stevenson'ın 1886 yılında yayımladığı kısa roman Jekyll & Hyde'ın (The Strange Case of Dr Jekyll and My Hyde) yeni uyarlamasının hazırlıkları hız kazandı!
.
Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru ITV'den 10 bölümlük ilk sezon onayı alan dizinin oyuncu ve yaratıcı kadrosundan isimler geçtiğimiz günlerde MCM London Comic Con'a katıldı ve diziyle ilgili bazı açıklamalarda bulundular.
 

DİZİ HAKKINDA ÖN BİLGİLER

Peki bizleri nasıl bir dizi bekliyor? İşte diziler.com ekibi olarak diziye dair derlediğimiz bilgiler:
.
* Charlie Higson'ın (The Fast Show) yazar ve uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği Jekyll & Hyde'ın hikayesi 1930'ların Londra'sında geçecek ve orijinal Dr. Jekyll'in torunu Robert Jekyll'e odaklanacak.
.
* Colin Teague'nun yönetmenliğini üstlendiği dizide ITV Studios Drama Direktörü Francis Hopkinson ve  Foz Allan gibi isimler yapımcı kadrosunda yer alıyor.
.
* Dizinin oyuncu kadrosuna bakacak olursak;
.
Robert Jekyll rolüyle Tom Bateman, Sir Roger Bulstrode rolüyle Richard E Grant, Bella rolüyle Coronation Street'ten bildiğimiz Natalie Gumede dışında Stephanie Hyam (Murdered By My Boyfriend), Donald Sumpter (Game of Thrones), Amit Shah (Hustle), Phil McKee (Ripper Street) ve Christian McKay (Rush) gibi isimler oyuncu kadrosunu oluşturuyor.
.
Ruby Bentall (The Paradise), Enzo Cilenti (Game of Thrones), Lolita Chakrabarti (The Smoke), Michael Kari (Inspector Lewis) ve Ace Bhatti (Silk) ise yardımcı oyuncu kadrosunda yer alan isimler.
.
* Sri Lanka'da başlayan çekimler Temmuz ayına kadar Londra'da sürecek.
.
* Dizi önümüzdeki sonbahar döneminde ITV ekranlarına gelmeye başlayacak.
.
Peki geçtiğimiz gün bir araya gelen dizi ekibinin yeni projeleriyle ilgili görüşleri neler?
.
 

HIGSON'IN AÇIKLAMALARI

Dizinin senaryo baş yazarı Charlie Higson: ''Jekyll & Hyde, kim olduğu ya da neden böyle gözüktüğü konusunda hiçbir şey bilmeyen Dr Jekyll'in torununu anlatıyor. Kitap, çift kişiliğe sahip olan birinin örnek bir süper kahraman hikayesi. O, başka birine dönüşebilir, kimse onu tanıyamaz ve hayal ettiği her şeyi yapabilir. Bu eksende yapılabilecek yeni ve heyecanlı çok şey var.''
.
Higson, Da Vinci's Demons oyuncularından Tom Bateman'ın çift kişilikli karakterini seksi, iyi görünümlü ve tehlikeli olarak tanımlıyor ve ekliyor:
.
''Hyde'ı sivri uzun dişli ve vahşi saçlı korkunç bir canavar olarak yansıtmak istemedik. O gerçekten iyi bir savaşçı, çok hızlı, yenilmez ve hızla iyileşebilir özellikte.''
 

VE DİZİDEN İLK TANITIM KARESİ

KRALİÇE VICTORIA'NIN HAYATI DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin